دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سوادی در گفت‌وگو با آنا:

دانشگاه‌ها با اقدامات علمی و پژوهشی مقدمه ظهور امام زمان(عج) را فراهم می‌کنند

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند با اقدامات علمی و پژوهشی مقدمه ظهور امام زمان(عج) را فراهم کنند.
کد خبر : 644672
سوادی



عصمت سوادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره لزوم پرداختن به بحث مهدویت اظهار کرد: امامت، یکی از بحث‌های مهم و زیر بنایی در دین هست و یکی از اصولی هست که در کنار توحید، نبوت، معاد و عدالت قرار می‌گیرد. اگر جایگاه بحث امامت در جامعه‌ای مشخص شود، آن جامعه می‌تواند به دروازه‌های تمدن و مدینه فاضله برسد، بحث مهدویت نیز از ضروریات دین است و در کنار موضوع امامت، دین کامل می‌شود.


وی با تأکید بر ورود دانشگاهیان به بحث مهدویت گفت: بحث مهدویت، یک بحث علمی و بستری برای ظهور است بنابراین دانشگاهیان باید به این موضوع ورود پیدا کنند. از آنجایی که بحث مهدویت، تخصصی، علمی و اجتهادی است و حوزه علوم انسانی را در برمی‌گیرد بنابراین محققان علوم انسانی باید وقت بیشتری را به این موضوع اختصاص دهند البته در مباحث مهدویت، هم سند روایات و هم تطبیق آن، نیاز به کارشناسی و مسائل علمی و تخصصی دارد.


مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید فعالیت‌های پژوهشی و تولیدی در ارتباط با مهدویت در دانشگاه‌ها و مراکز علمی صورت گیرد، ادامه داد: خوشبختانه دبیرخانه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی به دستور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده است و بررسی‌های علمی در این زمینه انجام می‌شود.


سوادی بیان کرد: لازم است شرایط ظهور و مقدمات ظهور با کارهای پژوهشی و علمی و دادن بصیرت و آشنایی به اقشار علمی جامعه از طریق دانشگاه‌ها انجام شود چراکه این بصیرت و آشنایی از طریق دانشگاهیان و جامعه علمی کشور به کل جامعه انتقال داده می‌شود.


وی با اشاره به ارتباط موضوع مهدویت به آینده‌نگری و لزوم مباحث در این ارتباط افزود: آینده‌نگری، یکی از موضوعاتی است که در شریعت اسلام، خیلی به آن توصیه شده و در ارتباط با آینده بشریت و نهایت آرزوی انسان‌ها، در قران کریم و آموزه‌های اسلامی، بشارت‌های زیادی داده شده است و مباحث مهدویت، بخش مهمی از آینده بشریت را تشکیل می‌دهد، آینده‌پژوهی در ارتباط با مباحث مهدویت می‌تواند موضوعات راهبردی را پوشش دهد و افراد با توجه به تغییرات پیش‌رو، می‌توانند وظیفه و مسئولیت خودشان را متوجه شوند و بر اساس آن برای چنین شرایطی تصمیم‌گیری کنند. پس مباحث مهدویت از مباحث آینده‌پژوهی و در حوزه علوم انسانی است.


مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی درباره اثرگذاری موضوع مهدویت به لحاظ فرهنگی در بین اساتید و دانشجویان گفت: مباحث مهدویت به لحاظ فرهنگی در بین اساتید و دانشجویان، بسیار اثرگذار است و این اساتید هستند که می‌توانند این مباحث را به دانشجویان انتقال دهند و آن‌ها هم به جامعه انتقال دهند و در نتیجه اینگونه می‌توان یک جامعه مهدوی ایجاد کرد، اساتید و دانشجویان می‌توانند برای نقش‌آفرینی، زمینه‌سازی، کادرسازی و تربیت نسل منتظر، بسیار مؤثر باشند.


وی ادامه داد: ما در حوزه امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی، تمام تلاش را در این راستا گذاشته‌ایم که بتوانیم در فضای دانشگاهی و با کارهای پژوهشی و علمی، خانواده مهدوی را ایجاد کنیم چراکه این خانواده‌های مهدوی هستند که می‌توانند زمینه ظهور منجی عالم بشریت را رقم بزنند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب