دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 اسفند 1400 - 17:35

سیب؛ کلید کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن

خوردن سیب در روز باعث می‌شود افراد از مراجعه به پزشک آسوده شوند.
کد خبر : 644081
سیب



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ایت دیس نات دت»، میوه و سبزیجات یکی از سالم‌ترین میان‌وعده‌ها محسوب می‌شوند. بعضی از افراد بر این باورند که پیروی از رژیم‌غذایی سالم بسیار دشوار است، اما خوردن یک سیب در روز می‌تواند منجر به زندگی سالم و بدون بیماری شود.


سیب؛ کلیدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن است و مطالعات متعدد نشان می‌دهد که خوردن سیب بسیار مفید است. همچنین این میوه مفید برای کاهش چربی شکم در سال ۲۰۲۲ شناخته شده است. افزودن چند سیب به برنامه رژیم‌غذایی موجب سلامتی قلب می‌شود.


بر اساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، میزان کلسترول بد افرادی‌که در برنامه غذایی خود از سیب استفاده کردند به میزان قابل‌توجهی کاهش پیدا کرد. همچنین استفاده از این ماده غذایی ارزشمند موجب گشادشدن رگ‌های خونی می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را به‌شدت کاهش دهد.


استفاده از سیب یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای کاهش فشار خون است. مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۰ منتشر شده و نشان داد که غذاهای غنی از «فلاوانول» مانند سیب می‌تواند به کاهش فشار خون کمک بزرگی کند. روده انسان یکی از اعضای مهم بدن است.


میان روده، هضم و سیستم ایمنی سالم ارتباط مستقیم وجود دارد. خوردن سیب به‌طور منظم به تقویت باکتری‌های مفید روده کمک می‌کند. سیب به افزایش تعداد باکتری‌های «اکتینوباکتری‌های» روده کمک می‌کند. این میوه محبوب می‌تواند بر سلامتی انسان تأثیر بسیار زیادی بگذارد.


انتهای پیام/۳۰۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب