کووید-۱۹ خطر ابتلا به افسردگی را در آینده افزایش میدهد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «نیواطلس»، بیماری همهگیر کرونا در سراسر جهان یکی از معضلات بزرگ جامعه شده است، اما مشکل اینجاست که بیماری کووید-۱۹ اگر روزی به پایان برسد، اثرات منفی و عوارض آن همچنان پابرجاست.
مطالعات جدید نشان داده است که بسیاری از افراد مبتلا به کووید-۱۹ در سالهای آینده دچار مشکلات حاد سلامت روان میشوند. دانشمندان با مطالعه سوابق پزشکی میلیونها نفر یافتند افرادی که به کرونا از نوع شدید یا خفیف مبتلا شدهاند دچار مشکلات روانی بسیار حادی میشوند. تحقیقات نشان داد خطر ابتلا به اضطراب، افسردگی، زوال شناختی و اختلالات خواب در افراد بهشدت افزایش مییابد.
«زیاد العلی»، نویسنده ارشد از دانشگاه واشنگتن گفت: ما با توجه به مطالعات قبلی و تجربیات شخصی میدانیم که چالشهای عظیم این بیماری بر سلامت روان افراد جامعه تأثیرات منفی خواهد گذاشت. همچنین افرادی که در طول همهگیری به این بیماری مبتلا شدند از نظر روانی بسیار اوضاع وخیمتری نسبت به بقیه افراد دارند. وی اضافه کرد که ما باید با این واقعیت ناراحتکننده کنار بیاییم و اکنون به این شرایط رسیدگی کنیم تا اوضاع سلامت مردم از شرایط کنونی بدتر نشود.
مطالعات جدید برگرفته از تجزیهوتحلیلهای متعدد به بررسی روابط میان کووید-۱۹ و عوارض قلبی نیز پرداخته است. در مطالعات قبلی نشان داده شد افرادی که حتی از این بیماری پس از ابتلا نجات مییابند ۵۵ درصد احتمال دارد که دچار مشکلات قلبیعروقی شوند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/پ
انتهای پیام/