نجات بیماران مبتلا به کووید-۱۹ با داروی «آرتریت روماتوئید»
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «فیوچریتی»، آمار بیماری همهگیر کووید-۱۹ امروزه بسیار وحشتناک است و دانشمندان با همت بالا و تلاش سخت در پی درمان بیماری کرونا هستند. دانشمندان تاکنون به درمان قطعی نرسیدهاند، اما با استفاده از داروی مخصوص بیماری آرتریت توانستهاند به نتایح مثبتی برسند.
بر اساس مطالعات جدید، بیماران بدخیم مبتلا به کووید-۱۹ نیاز شدیدی به دستگاه تنفس مصنوعی داشتند. همچنین آنها دریافتند که داروی آرتریت امکان دارد بیماران کووید-۱۹ را نیز نجات دهد. «باریسیتینیب» نوعی دارو است که در درمان آرتریت از آن استفاده میشود. در سال گذشته، مجوز این دارو توسط سازمان غذا و دارو برای استفاده در درمان کووید-۱۹ صادر شد. این دارو در ابتدا با داروی ضد ویروسی ترکیب و استفاده میشد.
این مطالعه توسط دانشمندان ایالات متحده در ۱۸ بیمارستان انجام شد. نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن داروی باریسیتینیب به داروهای ضد ویروسی بیماران مبتلا به کووید-۱۹، جان تعداد بسیاری از بیماران را نیز نجات داد، اما دانشمندان برای صراحت بیشتر درباره این مطالعه به آزمایشهای بالینی بیشتری احتیاج دارند.
این آزمایشها نشان داده است که داروی مخصوص بیماری آرتریت روماتوئید میتواند سیگنالدهی «سیتوکینها» را بهشدت مهار کند. سیتوکینها به دستهای از پروتئینهای محلول در آب گفته میشود که در بیماری همهگیر دچار التهاب شدید میشود. حال، این دارو توانسته التهاب ناشی از این ویروس را بهشدت کاهش دهد. همچنین بیماران کرونایی با این داروی خاص تقریبا بهبود پیدا میکنند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/
انتهای پیام/