دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

عضله‌سازی پس از سن ۵۰ سالگی امکان دارد؟

بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی که منجر به عضله‌سازی می‌شود، با افزایش سن کاهش پیدا می‌کند.
کد خبر : 639550
عضله



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، در بازی‌های زمستانی و تمام رویدادهای ورزشی، به‌ندرت ورزشکار بالای ۴۰ سال مشاهده می‌شود. در این مطالعه تیمی از دانشمندان مزایای سلامتی ورزش، تمرینات قدرتی و رژیم‌غذایی را در افراد مسن مورد بررسی قرار می‌دهند. همچنین در این مطالعه بررسی می‌شود که بدن افراد مسن نسبت به ورزش چه پاسخی می‌دهند.


افراد مسن و جوان به همین ترتیب عضله‌سازی می‌کنند، اما با افزایش سن بسیاری از فرآیندهای بیولوژیکی که منجر به عضله‌سازی می‌شود، کاهش پیدا می‌کند. این امر باعث می‌شود تا افراد مسن برای تقویت عضلات خود، پروسه سخت‌تری را نیز طی کنند.


زمانی‌که افراد تمرینات قدرتی انجام می‌دهند، با گذشت زمان، تمریناتی که در ابتدا دشوار به‌نظر می‌رسد، با افزایش قدرت و افزایش حجم عضلات، این تمرینات آسان‌تر می‌شود. این فرآیند هایپرتروفی نام دارد. همچنین ماهیچه‌های بزرگ‌تر، فیبر و سلول‌های عضلانی بزرگ‌تری دارند و به افراد این امکان را نیز می‌دهاد تا وزنه‌های سنگین‌تری بلند کنند.


افراد همان‌طور که به ورزش کردن ادامه می‌دهند، با بزرگ‌تر شدن و قوی‌تر شدن عضلات، سختی یا وزن تمرین‌ها را به همان میزان می‌توانند افزایش دهند. عاملی که سبب رشد ماهیچه‌ها می‌شود، با افزایش سن، ضعیف‌تر از قبل عمل می‌کند. این تغییرات زمانی شروع می‌شود که فرد تقریبا به سن ۵۰ سالگی می‌رسد.


انتهای پیام/۳۰۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب