دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فیس‌بوک به سوء استفاده از اطلاعات ۴۴ میلیون کاربر متهم شد

یک شرکت حقوقی در انگلیس به دلیل رعایت نشدن قوانین حریم خصوص ۴۴ میلیون کاربر از فیس‌بوک شکایت کرد.
کد خبر : 634745
فیسبوک



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یک شرکت حقوقی در کشور انگلیس از فیس‌بوک به اتهام عدم رعایت قوانین حریم خصوصی بیش از ۴۴ میلیون از کاربران این کشور شکایت کرده و خواستار پرداخت جریمه ۳.۱ میلیارد دلاری از سوی فیس‌بوک به کاربران این شبکه اجتماعی در انگلیس شده است.




بیشتر بخوانید:


سازمان رگولاتوری فرانسه گوگل و فیس‌بوک را جریمه کرد




در متن این شکایت‌نامه آمده است «اگرچه کاربران برای دریافت خدمات فیس‌بوک به طور مستقیم به این شرکت پولی پرداخت نمی‌کنند ولی حجم عظیمی از داده‌ها که در اختیار مدیران متا قرار دارد که سالانه میلیاردها دلار سودآوری برای آن‌ها دارد و طبق گزارش‌های بین‌المللی فیس‌بوک از این داده‌ها برای درآمدزایی بیشتر استفاده می‌کند. شرکت متا ملزم به رعایت قوانین حریم خصوصی است ولی عملاً این مقررات نادیده گرفته می‌شود. نرم‌افزار فیس‌بوک با طرح سؤال‌های پی‌درپی اطلاعات زیادی را از کاربران دریافت می‌کند و پس از ذخیره‌سازی این داده‌ها و پردازش آن‌ها شرکت‌های تبلیغاتی اقدام به خرید این اطلاعات می‌کنند.»


تعدادی از کارشناسان فناوری معتقدند فیس‌بوک تنها شبکه اجتماعی نیست که از اطلاعات کاربران سوء استفاده می‌کند و تقریباً تمامی کاربران این برنامه‌ها در انگلیس از سوی اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی ردیابی می‌شوند. شکایت این شرکت حقوقی انگلیسی از فیس‌بوک شامل گزارش عملکرد این شبکه اجتماعی از اکتبر ۲۰۱۵ تا دسامبر ۲۰۱۹ است.


سخنگوی شرکت متا با تکذیب ادعای نقص حریم خصوصی بیش از ۴۴ میلیون کاربران در انگلیس می‌گوید «این شرکت میلیون‌ها دلار برای تأمین امنیت کاربران خود هزینه می‌کند و هیچ کس امکان دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران را ندارد.» شکایت این شرکت انگلیسی علیه فیس‌بوک در حالی مطرح شده است که اخیراً دادگاهی در یکی از ایالت‌های آمریکا نیز متا را به نقض اصول رقابت سالم متهم کرده است.


انتهای پیام/۴۱۴۴



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب