۲۰ سال حبس برای ناقضان قانون کپی رایت
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بسیاری از کشورهای دنیا برای حمایت از محتوای دیجیتال بومی قوانین سختگیرانهای را وضع و اجرا میکنند. مقررات مربوط به این حوزه که با نام قوانین «کپی رایت» در سراسر دنیا شناخته میشود بستر فعالیت برای تولید کنندگان محتوا در حوزههای مختلف را فراهم کرده و از آسیب مالی به بسیاری از کسبوکارهای اینترنتی جلوگیری میکند. نقض قوانین کپی رایت در کشورهای مختلف مجازات متفاوتی دارد و دولت مالزی به تازگی قوانین این کشور در زمینه حمایت از حقوق مؤلفان محتوای دیجیتال را بهروزرسانی و مجازات سنگینی را برای ناقضان این قانون در نظر گرفته است.
بر اساس قانون کپی رایت در مالزی افرادی که بدون کسب اجازه از تولید کننده یک نرمافزار یا هر نوع محتوای دیجیتال اقدام به انتشار آن در فضای مجازی میکنند مجرم شناخته شده و محکوم به پرداخت بیش از ۲ هزار دلار جریمه یا ۲۰ سال حبس میشوند. دولت مالزی با اطلاعرسانی گسترده در مورد قانون جدید کپی رایت به تمامی کاربران اینترنت هشدار داده است که هیچ کس نمیتواند با ابراز بیاطلاعی از مسئولیت خود در قبال حمایت از محتوای دیجیتال بومی شانه خالی کند و قطعاً برخورد شدیدی با مجرمان میشود.
بیشتر بخوانید:
برخی از کاربران فضای مجازی معتقدند تعداد زیادی از سایتهای موجود در اینترنت چارچوب مشخصی برای دانلود قانونی و غیرقانونی انواع فایلهای صوتی، تصویری و متنی را ندارند و از همین رو مردم با خیالی راحت اقدام به دانلود از این سایتها میکنند. برخی از این افراد به دلیل دسترسی غیرقانونی مجرم شناخته شده و آسیب مالی گستردهای نیز به طراحان محتوای دیجیتال وارد میشود. از همین رو ابتدا باید زیرساختهای لازم برای حمایت از حقوق مؤلفان نرمافزار فراهم شده و پس از آن قوانین سختگیرانه کپی رایت اجرا شود.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/