قانونی برای فعالیت رسمی پلتفرمهای آمریکایی در ایران وجود ندارد
مهرداد گودرزوند چگینی عضو کمیسیون ویژه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا با اشاره به بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طرح اولیه صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی توسط تعدادی از نمایندگان مجلس ارائه و در کارگروههای تخصصی مطرح شد. دولت پیشنهادات خود در خصوص این طرح را به کمیسیون ویژه ارائه داده است و به دلیل برخی اختلاف نظرها این طرح برگشتخورده و اکنون در مرکز پژوهشها بررسی میشود.
وی درباره اختلافات دولت و نمایندگان در خصوص جزئیات طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی بیان کرد: وزارت ارتباطات در خصوص پلتفرمها و اپلیکیشنهای شبکه اجتماعی نظراتی را بیان کرده است و خواستار هماهنگی طرح صیانت با پیشنهادات این وزارتخانه شده است. کمیسیون ویژه فرصت ۱۰ روزه برای بررسی تخصصی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی به مرکز پژوهشهای مجلس داده و طبق ماده ۱۴۲ آییننامه داخلی مجلس این فرصت تا ۴۵ روز قابل تمدید است.
بیشتر بخوانید:
سایه سنگین طرح صیانت بر سر شبکه ملی اطلاعات/ حرف حساب موافقان و مخالفان طرح چیست؟
عضو کمیسیون ویژه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی عنوان کرد: امیدواریم طرح با پختگی بیشتری به کمیسیون ویژه بازگردانده شود تا فرایند قانونگذاری در این حوزه با سرعت ادامه پیدا کند. طرح پیشنهادی دولت به مجلس ارائه شده ولی هنوز در کمیسیون ویژه طرح صیانت مورد بررسی قرار نگرفته است.
عضو کمیسیون ویژه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در خصوص صحبتهای مطرح شده درباره درخواست تعدادی از شبکههای اجتماعی آمریکایی برای افتتاح دفتر نمایندگی در ایران گفت: یکی از اهداف اصلی طرح صیانت ملزوم ساختن پلتفرمهای خارجی به افتتاح دفتر نمایندگی در ایران است ولی تاکنون سندی مبنی بر درخواست رسمی پلتفرمهای خارجی و اغلب آمریکایی برای حضور رسمی در ایران به مجلس ارائه نشده است. متأسفانه قانونی برای فعالیت این شرکتها در ایران وجود ندارد و باید بستر لازم فراهم شود.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/