دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ویس‌کرمی در گفت‌وگو با آنا:

برخی از نمایندگان تحت تأثیر جوسازی در فضای مجازی هستند

عضو کمیسیون ویژه رسیدگی به طرح صیانت گفت: یکی از دلایل سرعت پایین رسیدگی به طرح صیانت در کمیسیون ویژه شفاف‌سازی در مورد این طرح و رفع نگرانی‌های مردم است.
کد خبر : 622441
مهرداد ویس کرمی



مهرداد ویس‌کرمی در پاسخ به پرسش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص آغاز فرایند رسیدگی به کلیات طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی اظهار کرد: هنوز روند رسیدگی به کلیات طرح صیانت از حقوق کاربران آغاز نشده است و در آخرین جلسه رسیدگی به این طرح نمایندگان عضو کمیسیون ویژه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی گزارش‌های دستگاه‌های مختلف را شنیدند و نامه وزیر ارتباطات در مورد طرح صیانت در حضور اعضا قرائت شد.


وی افزود: وزیر ارتباطات در نامه خود بیشتر به مسائل فنی پرداخته است. یکی از سازمان‌هایی که قطعاً برای حضور در جلسات کمیسیون ویژه طرح صیانت از آن دعوت می‌شود وزارت ارتباطات است و نمایندگان مجلس تعامل مطلوبی با این وزارتخانه دارند. همچنین در جلسه آخر کمیسیون ویژه سید رضا الفت‌نسب از اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی و نمایندگانی مرکز ملی فضای مجازی و مرکز پژوهش‌های مجلس حضور داشتند. نمایندگان نیز سؤالات خود را در مورد وضعیت کنونی صنعت فناوری اطلاعات و نیازهای این حوزه را از متخصصان پرسیدند.


این عضو کمیسیون ویژه رسیدگی به طرح صیانت بیان کرد: به طور کلی دعوت از دستگاه‌های مسئول در حوزه ارتباطات و فضای مجازی در آیین‌نامه داخلی کمیسیون ویژه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی وجود دارد و اگر درخواست دعوت از دستگاهی را رئیس و سه نفر از نمایندگان ارائه بدهند مسئولان آن سازمان موظف به پاسخگویی به ابهامات نمایندگان هستند.


ویس‌کرمی در پاسخ به پرسشی درباره سرعت پایین رسیدگی به طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس عنوان کرد: باتوجه به فضای منفی که در مورد این طرح در جامعه ایجاد شده است بخشی از این کندی در بررسی طرح صیانت به دلیل اقناع جامعه است. یعنی پس از بیان مباحثی نظیر فیلتر کردن و محدودسازی اینترنت با اجرای طرح صیانت نمایندگان به این نتیجه رسیدند که باید قبل از بررسی مباحث فنی نگرانی مردم برطرف شود. اعضای کمیسیون ویژه طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی منتظر هستند مرکز پژوهش‌ها نظر خود را در مورد موضوعات اولیه بیان و دستگاه‌های مرتبط با جزئیات این طرح دغدغه‌های خود را بیان کنند. بدون شک نمایندگان مجلس تک‌تک موارد با اهمیت در این طرح را بررسی می‌کنند.




بیشتر بخوانید:


نگرانی مردم درباره طرح صیانت از حقوق کاربران را درک می‌کنیم/ شفاف‌سازی مانع تصویب طرحی ناقص می‌شود




وی درباره صحبت‌های مطرح شده از سوی تعدادی از نمایندگان در خصوص هزینه‌بر و بدون نتیجه بودن طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی افرادی با دیدگاه‌های متفاوت حضور دارد و نظر هر نماینده نیز در مورد طرح‌های گوناگون با نمایندگان دیگر متفاوت است. بسیاری از نمایندگان تحت تأثیر فضای بیرونی مجلس هستند. یعنی فضایی که در جامعه ایجاد می‌شود تأثیر زیادی بر آن نمایندگان می‌گذارد و تحت تأثیر افکار عمومی صحبت‌هایی را در رسانه‌ها بیان می‌کنند. اکنون تمام نمایندگان مجلس مسئولیت تصمیم‌گیری درباره طرح صیانت از حقوق کاربران را ندارند و پس از اعلام نظر اعضای کمیسیون ویژه رسیدگی به این طرح مجلس تنها می‌تواند مدت اجرای آن را تصویب کند.


نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس تصریح کرد: ۲۳ نفر در کمیسیون ویژه رسیدگی به طرح صیانت حضور دارند که از بین این نمایندگان اگر ۷ نفر هم مخالف جزئیات طرح باشند با ۱۶ نفر می‌توان موارد مورد نظر را تأیید کرد. نظر نمایندگانی که در کمیسیون ویژه حضور ندارند تأثیری بر روند رسیدگی به طرح صیانت از حقوق کاربران ندارد. از طرفی دیگر دلیل سرعت کم بررسی این طرح، اختصاص زمان محدود به کمیسیون طرح صیانت است. به طور کلی از زمان شروع بررسی طرح صیانت هفته‌ای بیش از سه ساعت به آن پرداخته نشده است.


انتهای/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب