مرکز کارگاهی پروفسور حسابی به پارک علم و فناوری تبدیل میشود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اسلامشهر، حامد زارعی در نشست تخصصی شوراهای دانشی برنامه علمی حاشیهنشینی، اسکان غیررسمی و بافت فرسوده که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، اظهار کرد: این نشست در راستای هماندیشی و همافزایی هرچه بیشتر شوراهای تخصصی است.
بیشتر بخوانید:
جلسه بررسی برنامه علمی «حاشیهنشینی، اسکان غیررسمی و بافت فرسوده»
وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از ابتدا تاکنون، به ظرفیتهای بالای علمی، آموزشی، پژوهشی، کارگاهی و آزمایشگاهی و امکانات این واحد دانشگاهی پرداخت و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر هم اکنون با ۲۶۰عضو هیئت علمی تمام وقت، ۳۶۰کارمند و ۷۰۰عضو مدعو، افتخار میزبانی حدود ۲۰هزار دانشجو را دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با اشاره به ظرفیتهای فیزیکی و موقعیت جغرافیایی این واحد دانشگاهی گفت: با توجه به اهمیت شهرستان اسلامشهر از ابعاد مختلفی مانند نزدیکی به پایتخت، قطب صنعتی و نیز جمعیت بالای آن؛ حضور و استقرار این دانشگاه در این منطقه میتواند در کمک به توسعه صنعت و نیز حل مسائلی مانند اسکان غیررسمی و حاشیه نشینی و ... راهگشا باشد.
زارعی در ادامه، هدایت پروپوزال و پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سوی محورهای برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و انعقاد قرارداد با مراکز صنعتی را از اولویتهای این واحد دانشگاهی در این حوزه برشمرد.
وی از برنامهریزی و انجام مقدمات لازم برای تبدیل مرکز کارگاهی و آزمایشگاهی پروفسور حسابی این واحد دانشگاهی به پارک علم و فناوری خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با راهاندازی پارک علم و فناوری در این دانشگاه، با توان بیشتری در راستای ارتباط هرچه بیشتر با صنایع و کمک به حل علمی مسائل جامعه اقدام میکنیم.
ناصر عبادتی مجری و مدیر برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این نشست، با ارائه گزارش عملکرد، موضوعات مطرح و سیاستهای آتی و رویکردهای برنامه علمی حاشیهنشینی، اسکان غیررسمی و بافت فرسوده را بیان کرد.
وی آسیبهای حاشیهنشینی و اسکان غیررسمی، گسترش اسکان غیررسمی و حاشیهنشینی، و بافتهای فرسوده را چالشهای مرتبط با برنامه علمی این واحد دانشگاهی عنوان و طراحی مدل مفهومی و فرآیندها، مطالعات تطبیقی، مبانی نظری تحقیق، روششناسی پژوهشهای حاشیهنشینی و اسناد بالادستی (سیاستهای مقام معظم رهبری، قانون اساسی، قوانین و برنامههای پنجساله توسعه کشور، سند چشمانداز ۲۰ ساله، قوانین موضوعی و ...) را بهعنوان مطالعات پشتیبان برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر معرفی کرد.
عبادتی از جایگاه چهارم برنامه علمی حاشیهنشینی در میان برنامههای علمی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: تلاش شده تا تمام پروپوزالهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به شورای دانشی ارجاع و با نظر علمی و تخصصی اعضا تصمیم گیری صورت گیرد.
خروجی پایاننامهها در راستای حل مسئله امور اجرایی کشور جهتگیری شود
محمد علی اکبری مشاور رئیس دانشگاه و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست، با قدردانی از عملکرد مطلوب معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، از ظرفیتهای ویژه طرح پایش سخن گفت.
وی بر بهرهگیری از امکانات سایت در تشکیل شبکه انسانی علمی در کشور تأکید و خاطرنشان کرد: شبکه انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی باید ساخته شود.
مشاور رئیس دانشگاه و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی فرایندهای موجود در ارتباط با چگونگی اجرای برنامه پایش و آشنا کردن سایر اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دانشجویان تحصیلات تکمیلی مطرح و تأکید کرد: لازم است استادان و دانشجویان سهم بیشتری را در انتخاب پروپوزالها و پایاننامهها از برنامه علمی داشته و تلاش شود کاربستها و خروجی پایاننامهها در راستای حل مسئله امور اجرایی کشور جهتگیری شود.
وی طرح پایش را طرحی تحولی معرفی کرد که برای موفقیت نیازمند دقت، تلاش و حرکت جمعی است.
به گزارش آنا، این نشست با ارائه مباحثی در ارتباط با چگونگی رفع ابهامات سامانه پژوهشیار و تسریع در هدایت پروپوزال و پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی توسط رؤسای شورای دانش تخصص دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ادامه و با قدردانی از آنان خاتمه یافت.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/