دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آذر 1400 - 13:49

جهان پیک استفاده از شبکه‌های اجتماعی را پشت سر گذاشته است؟

گزارش‌ مرکز «استاتیستا» نشان می‌دهد زمان حضور مردم در شبکه‌های اجتماعی نسبت به سال گذشته تا حدودی کمتر شده است.
کد خبر : 624468
شبکه اجتماعی



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، رشد نفوذ شبکه‌های زندگی در زندگی روزانه مردم در چند سال گذشته شگفت‌انگیز بوده و طبق گزارش‌های بین‌المللی در سال ۲۰۲۱ هر کاربر به طور متوسط ۱۴۲ دقیقه از شبانه‌روز را در اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی سپری کرده است.


البته مدت استفاده کاربران از شبکه‌های اجتماعی در سال جاری نسبت به سال گذشته در حدود ۳ دقیقه کاهش یافته و به نظر می‌رسد تمایل گروه‌های مختلف مردم برای حضور در پلتفرم‌های دیجیتال مقدار اندکی کاهش یافته است. حالا تعدادی از محققان این سؤال را مطرح کردند که آیا جهان پیک استفاده از شبکه‌های اجتماعی را پشت سر گذاشته است؟




بیشتر بخوانید:


رایج‌ترین رمزهای عبور کاربران در سال ۲۰۲۱ چیست؟




در یک دهه اخیر تعداد زیادی پلتفرم در حوزه شبکه‌های اجتماعی معرفی شد و اگرچه برخی از آن‌ها توانستند به طور چشمگیری در جذب مخاطبان در سراسر دنیا موفق عمل کنند ولی بسیاری از این برنامه‌ها تنها تعداد محدودی کاربر بومی دارند و در اغلب کشورهای جهان ناشناس هستند. کارشناسان فناوری معتقدند شبکه‌های اجتماعی پتانسیل بالایی برای توسعه بازارهای اقتصادی دارند و می‌توان انتظار داشت باردیگر شاهد اوج‌گیری تعداد کاربران این اپلیکیشن‌ها همزمان با رواج نوسانات اقتصادی باشیم.


با وجود تأثیر مثبتی که شبکه‌های اجتماعی بر بازار صنایع مختلف داشته است ولی متأسفانه آمارهای بین‌المللی حاکی از آن است که افزایش سرسام‌آور استفاده از شبکه‌های اجتماعی تأثیر منفی بر سلامت روان مردم در کشورهای مختلف داشته و موجب گسترش بی‌ثباتی اجتماعی و سیاسی در سراسر دنیا شده است. در نمودار زیر میزان استفاده کاربران از شبکه‌های اجتماعی در هر روز را که از سوی سوی مؤسسه تحلیل داده «استاتیستا»(statista) از سال ۲۰۱۲ تا سال ۲۰۲۱ را مشاهده می‌کنید:




جهان پیک استفاده از شبکه‌های اجتماعی را پشت سر گذاشته است؟

میزان حضور کاربران در شبکه‌های اجتماعی بر حسب دقیقه



انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب