باید سبک زندگی اسلامی را به فرزندان و نسل آینده منتقل کنیم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، مراسم جشن میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و حضرت امام جعفر صادق(علیهالسلام)، روز گذشته در صحن مسجد قدس دانشگاه تربیت مدرس و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام سید مهدی ساداتینژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت مدرس، ضمن تبریک میلاد فرخنده رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: ما در دنیایی زندگی میکنیم که رقابت ایدهها و اندیشههاست و طی سالها، کمکم مکاتب مختلف ایجاد شدند و سعی کردند افکار خود را به جامعه تحمیل کنند و در دوران معاصر با پدیده مدرنیسم و جهانیشدن روبرو هستیم.
وی افزود: تفکر جهانیشدن؛ اقتصاد، فرهنگ، سیاست و تمامی ابعاد زندگی را تحتالشعاع قرار میدهد و یکی از مشکلات ما در دنیای کنونی این است که برخی باورها و نوعی سبک زندگی به تمام دنیا در حال تحمیل شدن است و در این راستا و برای احیای سبک زندگی اسلامی که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز هست راهی جز توجه به سیره پیامبران و ائمه اطهار نداریم و باید سیره نبوی را در جامعه احیا کنیم؛ در غیر این صورت در این مرداب که ابزار قدرت آن را آراسته و در مسیر بشریت قرار داده است، غرق خواهیم شد.
ساداتینژاد گفت: سیره نبوی و ائمه اطهار(ع) در دو حوزه فردی و اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد و هر فرد در جامعه باید سعی نماید تا صفات نیک پیامبر(ص) را در خود احیا کند تا بتوانیم این سبک زندگی اسلامی را به فرزندان و نسل آینده منتقل کنیم.
در ادامه سید محمدتقی احمدی رئیس سابق دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک میلاد پیامبر نور و رحمت و امام صادق(ع) گفت: میلاد رسول اکرم(ص) مقارن است با اتفاقات شگرفی در تاریخ بشر که یکی از آنها، مسئله عمومی شدن کتابت و علم و سواد است که این امر، جهشی در تاریخ بشر بود و تا قبل از آن کتابت فقط در اختیار روحانیون ادیان و طبقه خاصی قرار داشت و این تقارن مهم در تاریخ، از سوی شهید مطهری بیان شده است و عمومی شدن علم در جامعه به ویژه برای دانشگاهیان بسیار حائز اهمیت و معنادار است.
وی با اشاره به میلاد امام جعفر صادق(ع) بنیانگذار مکتب جعفری خاطرنشان کرد: ما بهعنوان دانشگاهی جامع و اسلامی باید از امام صادق(ع) الگو بگیریم. اینکه ایشان چگونه در گفتگوی علمی، موافقین، مخالفان و افکار مختلف را پذیرا بودند و مطالب را چگونه جمعبندی میکردند، آموزش میدادند و مستندسازی میکردند تا دانش و علم معارف و علوم دینی و تجربی کتابت و منتشر شود و باقی بماند، الگویی مهم برای دانشگاهیان است.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/