دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور بروجردی؛

جلسه هم‌اندیشی بررسی ظرفیت‌های گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

جلسه هم‌اندیشی بررسی ظرفیت‌های گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی با کشورهای تحت مسئولیت رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران با حضور معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه برگزار شد.
کد خبر : 615277
بروجردی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هم‌اندیشی بررسی ظرفیت‌های گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی با کشورهای تحت مسئولیت رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز با حضور علاءالدین بروجردی معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی و عزیز نجف‌پور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی به‌صورت مجازی برگزار شد.


بروجردی در این جلسه با اشاره به رشد ۵ برابری جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این دانشگاه با توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی و استفاده از ظرفیت‌ها، توانسته به این رشد چشمگیر دست یابد.


معاون امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ارتباط علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با مراکز مهم علمی و دانشگاه‌های ایران و سایر کشورها، اظهار داشت: باید از ظرفیت‌های موجود در این زمینه استفاده کرد، چراکه دانشگاه‌ها نقش بسیار مهمی در رشد و تعالی کشورها دارند.


بروجردی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد پدیده‌های جدیدی از عرصه علم و دانش در جهان هستیم، گفت: چین در این زمینه بسیار پیشرو بوده است و ما باید بتوانیم ارتباطات خود را با دانشگاه‌ها و مراکز علمی این کشور افزایش دهیم. برای خلق تمدن اسلامی و رنسانس علمی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، لازم است پیوندهای علمی تقویت شود.


در ادامه، عباس گنجی قائم مقام معاونت بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه این دانشگاه به دنبال گسترش همکاری‌های علمی با دیگر کشورهاست، گفت: همواره این ارتباط وجود داشته و لازم است پس از این نیز استمرار داشته باشد. دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت بی‌بدیلی است و بستر مناسبی برای پذیرش و تحصیل دانشجویان غیر ایرانی دارد.


همچنین در این جلسه، محسن نجف‌پور رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در روسیه، روسیه سفید و آسیای میانه به ارائه گزارشی درخصوص مزیت‌های نسبی و زمینه‌های همکاری دانشگاه‌های روسیه و حوزه‌های مشترک‌المنافع با دانشگاه‌های ایران پرداخت.


در ادامه، شکراله کریمیان مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی گزارشی درخصوص رئوس فعالیت‌های دانشگاه شهید بهشتی به عنوان مرجع علمی همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشورهای روسیه و قزاقستان ارائه داد.


همچنین عباسعلی وفایی رایزنی فرهنگی و علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در چین، ژاپن و کره جنوبی به ارائه مطالبی درخصوص دانشگاه‌های چین و چگونگی توسعه همکاری‌ها پرداخت.


خلج مدیر امور بین‌الملل دانشگاه صنعتی شریف نیز گزارشی درخصوص فعالیت‌های دانشگاه صنعتی شریف به عنوان مرجع همکاری‌های علمی بین‌المللی با کشور چین ارائه داد.


در این جلسه موضوعات دیگری از جمله افزایش تعاملات بین‌المللی با کشورهایی ازجمله روسیه، چین و آلمان، افزایش تعداد دوره‌های آموزشی مشترک بین‌المللی، انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک بین‌المللی، افزایش سمینارها و وبینارهای مشترک بین‌المللی، بهره‌گیری از توان اعضای هیئت علمی ایرانی مقیم خارج از کشور، لزوم ارتقای رتبه‌بندی دانشگاه آزاد اسلامی، لزوم ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب