دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بهمن سال جاری

همایش بین‌المللی «فلسفه دین معاصر» در واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود

چهارمین همایش بین‌المللی فلسفه دین معاصر با حضور اندیشمندان بین‌المللی، بهمن سال جاری به همت دانشکده الهیات و فلسفه واحد علوم و تحقیقات و انجمن علمی فلسفه دین ایران برگزار می‌شود.
کد خبر : 60830

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس همایش بین‌المللی فلسفه دین معاصر با بیان اینکه این همایش چهارمین دوره از سری همایش‌های فلسفه دین است، گفت: «خوشبختانه با توجه به فعالیت‌های صورت گرفته در دوره‌های قبل و برنامه‌های در نظر گرفته شده برای چهارمن دوره آن به جرأت می‌توان گفت همایش فلسفه دین معاصر به عنوان یک برند شناخته شده است.»


دکتر محسن جوادی افزود: «با توجه به اینکه این واحد از جمله معدود دانشگاه‌هایی است که رشته‌ها و گرایش‌های مرتبط با فلسفه نظیر فلسفه دین و مسائل جدید کلامی، فلسفه علم و... تدریس می‌شود، طبعا می‌تواند در این همایش و برنامه‌هایی نظیر آن کمک شایانی در پیشرفت آنها داشته باشد.»


وی افزود: «چکیده مقالات زیادی (۴۵ مقاله از خارج از کشور و حدود ۴۰۰ مقاله داخلی) از کشورهای مختلف و داخل کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که پس از بررسی و داوری آنها مقالاتی که برگزیده شده‌اند در این همایش ارائه خواهند شد.»


مدیر گروه فلسفه دین و کلام جدید واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: «همایش‌های مرتبط با فلسفه دین می‌تواند در نزدیک شدن افکار و عقاید، تعاملات دینی و علمی، کاهش و برطرف کردن کدورت‌ها و کینه‌های عقیدتی که حاصل توهمات است، تأثیر بسزایی داشته باشد، همچنین با بررسی نقاط اشتراک و مبانی مشترک بین ادیان مختلف، در ارائه راهکارهایی برای مقابله با کسانی که حیات بشر و معنویت را تهدید می‌کنند موثر باشند.»


جوادی ادامه داد: «این همایش برای پیشبرد تفکرات فلسفی در حوزه دین و تقویت پژوهش‌های علمی و با حضور اندیشمندان، محققان و دانشجویان روزهای سه شنبه، ششم و چهارشنبه، هفتم بهمن ماه جاری در این واحد برگزار خواهد شد.»


به گفته وی، هدف اصلی این همایش، فراهم ساختن زمینه گفت‌و‌گو و پژوهش‌های بنیادین در فلسفه دین و تقویت پژوهش‌های علمی در حوزه دین‌شناسی است.


بر اساس این گزارش، محورهای همایش شامل؛ دین و معنای زندگی، مسأله فناناپذیری نفس و زندگی پس از مرگ، دین و سبک زندگی، مسأله شر، عقل و ایمان، کشف و تجربه دینی و عرفانی، زبان دین و هرمنوتیک و صلح و معنای زندگی است.


در روز اول این همایش علاوه بر مراسم افتتاحیه که با حضور رئیس واحد علوم و تحقیقات و دیگر مهمانان تشکیل می‌شود، سخنرانان اصلی به ارائه مطالب خود خواهند پرداخت و پس از آن در ۵ کارگاه موازی به زبان فارسی و انگلیسی، مقالات از سوی سخنرانان مختلف ارائه خواهد شد. همچنین برگزاری کارگاه آموزشی دانشجویی برای دانشجویان فلسفه دین و رشته‌های مرتبط، برگزاری نمایشگاه تخصصی مجموعه کتب فلسفه دین و برخی موضوعات مرتبط از جمله برنامه‌های جانبی این همایش است.


اعضای شورای علمی این همایش عبارتند از؛ دکتر حمیدرضا آیت اللهی، دکتر رضا اکبری، دکتر محسن جوادی، دکتر محمد سعیدی مهر، دکتر عباس ذهبی، دکتر امیرعباس علیزمانی، دکتر هادی صمدی، دکتر محمود گلزاری، دکتر مالک حسینی، دکتر مهرداد عباسی، پروفسور Gwen Griffith-Dickson، پروفسور Thaddeus Metz، پروفسور Charles Taliaferro است.


علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت https://www.philorconf.org/2016/ اطلاعات مورد نیاز برای ثبت نام را به دست آورند. این وبسایت به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی طراحی شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب