دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با آنا؛

چگونه می‌توان رشته علوم‌سیاسی را کاربردی کرد؟

مجید وحید گفت: اینکه چگونه می‌توان یک رشته را کاربردی کرد در ارتباط با همه رشته‌ها به‌طور جدی مطرح بوده و رشته‌های علوم‌انسانی و به ویژه علوم‌سیاسی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
کد خبر : 604940
مجيد وحيد

مجید وحید رئیس مرکز مطالعات سیاست‌گذاری عمومی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در پاسخ به این سووال که آیا گرایش سیاست‌گذاری عمومی می‌تواند علوم‌سیاسی را کاربردی کند، خاطر نشان کرد: دو شرط لازم و کافی که فقط مربوط به ایران است در این زمینه وجود دارد.


وی در ادامه افزود: شرط لازم در حوزه‌های پژوهشی و حوزه‌های علمی بوده و منوط به داشتن قابلیت‌های خوب و توانایی خاص در تحلیل و نگارش مطلب و مقاله است و فرد این توانایی را از طریق ارزیابی و کارامدی خود و در انتشار مقاله‌های مشترک با اساتید در طول زمان به دست می‌آورد.


این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه شرط کافی نیز برای کاربردی شدن این رشته مطرح است، اظهار کرد: وارد شدن به شبکه‌های ارتباطی در کشورهای دیگر به شدت مرسوم است به طور مثال در فرانسه ورود به عرصه‌های مختلف بدون شبکه شدن ممکن نیست و فقط فرد باصلاحیت در این شبکه‌ها وارد می شود.


وحید در مورد مشکلات موجود در شبکه‌سازی در کشور، افزود: نخستین مشکل ورود افراد فاقد صلاحیت به این شبکه‌ها بوده و مشکل بعدی مسلط شدن در یک حوزه و غفلت از حوزه‌های مرتبط و مشکل سوم فقدان نفوذ در ورود به شبکه ها است در حالی که دانش‌آموختگان از طریق توصیه و معرفی اساتید به راحتی می‌‍‌توانند نفوذ کرده و جذب شوند .


وی در پایان با اشاره به اینکه شبکه‌های ارتباطی سرمایه اجتماعی است، گفت: نفوذ، افزایش تخصص و صبر سه مولفه موفقیت در ورود به بازار کار تخصصی است و در کنار شاخص ها از بخت هایی که در زمان های مختلف برای دانش آموخته ایجاد می شود باید نهایت استفاده را نمود.


انتهای پیام/




انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب