اسپیسایکس به ایستگاه بینالمللی فضایی دارو میفرستد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، بخشی از فعالیتهای روزانه دانشمندان در ایستگاه بینالمللی فضایی به آزمایش داروهای مختلف و تأثیر آنها بر بدن فضانوردان اختصاص دارد. اکنون شرکت اسپیسایکس میخواهد با راهاندازی سیستم حملونقل دارو به ایستگاه بینالمللی فضایی امکان تولید و آزمایش داروهای بیشتری را در خارج از کره زمین فراهم کند.
یکی از مدیران ارشد ناسا بیان کرد: «طبق قرارداد همکاری ناسا و اسپیسایکس این شرکت باید فضاپیماهای مخصوصی را برای ارسال دارو و تجهیزات آزمایشگاهی به فضا آماده کند. با تولید دارو در ایستگاه بینالمللی فضایی میتوان امیدوار بود که در آینده از بسیاری از آسیبهای جسمانی که به فضانوردان وارد میشود جلوگیری کرد.» قرار است اسپیسایکس محمولههای دارویی و تجهیزات آزمایشگاهی را با کپسول دراگون ۲ و موشک فالکون ۹ به فضا پرتاب کند.
با گسترش فعالیتهای تحقیقاتی انسانها در خارج از کره زمین و بیشتر شدن احتمال سکونت طولانی مدت بشر در سیارات دیگر شرکتهای مختلف فضایی در تلاش هستند تا با ارسال تجهیزات مختلف شرایط بهتری را برای زندگی فضانوردان و گردشگران فضایی در ایستگاه بینالمللی فضایی و سیارات مختلف منظومه شمسی فراهم کنند. قسمتی از داروهایی که قرار است به فضا ارسال شود داروهای قابل کشت هستند. فضانوردان سالهاست که با کشت دارو در ایستگاه بینالمللی فضایی تأثیر پرتوهای خورشیدی بر رشد گیاهان در خارج از زمین را بررسی میکنند.
تمامی مراحل آزمایش و تولید دارو در ایستگاه بینالمللی فضایی به صورت برخط از روی زمین نیز کنترل میشود و متخصصان داروسازی ضمن راهنمایی فضانوردان میکوشند بهترین نتیجه ممکن را در ساخت دارو بهدست آورند. معمولاً فضانوردانی که برای مدت طولانی در فضا میمانند دچار مشکلات جسمانی متعددی از قبیل فشار خون و آرتروز میشوند و حالا این امید به وجود آمده است که با ارسال دارو شدت این بیماریها را در فضانوردان کنترل کرد. مدیران ناسا معتقدند از سیستم حملونقل دارو حتی میتوان برای امدادرسانی در زمان بلایای طبیعی استفاده کرد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/