اینترنت ماهوارهای چه تعداد کاربر در جهان دارد؟
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، اینترنت ماهوارهای جدیدترین فناوری ارتباطات در سطح دنیاست که با توجه به سیاستهای شرکت اسپیسایکس و توسعه پروژه استارلینک به تدریج کاربران بیشتری را جذب خود میکند. پروژه استارلینک شرکت اسپیسایکس که با استفاده از آن اینترنت ماهوارهای را در سطح جهان توسعه میدهد هنوز به طور کامل اجرا نشده و ایلان ماسک قصد دارد ماهوارههای بیشتری را به فضا ارسال کند.
بیشتر بخوانید:
سرویسهای اینترنت ماهوارهای به شبکه حملونقل وصل میشود
یکی از پرسشهایی که بسیار از کاربران شبکههای اجتماعی در فضای مجازی مطرح میکنند این است که هم اکنون چند نفر در جهان به اینترنت ماهوارهای دسترسی داشته و قادر به استفاده از سرویسهای آن هستند؟ ایلان ماسک رئیس شرکت اسپیسایکس ساعاتی پیش در توئیتر خود نوشت: « تعداد دستگاههای(پایانهها) اینترنت ماهوارهای که برای مشترکان این نسل از شبکه ارتباطی ارسال شده به ۱۰۰ هزار عدد رسیده و در تلاش هستیم تا به زودی مناطق بیشتری از جهان را تحت پوشش اینترنت ماهوارهای قرار دهیم.»
سرویسهای آزمایشی استارلینک در اواخر سال ۲۰۲۰ راهاندازی شد و از آن زمان تا کنون پوشش شبکه اینترنت ماهوارهای در بخشهای متعددی از آمریکا و چند کشور دیگر جهان گسترش یافته است. مدیران شرکت اپیسایکس هیچ گاه برنامه خود برای توسعه اینترنت ماهوارهای و پرتاب تعداد زیادی ماهواره به مدار زمین را اعلام نکردهاند و مشخص نیست مردم کدام کشورهای جهان در آینده قادر به استفاده از این فناوری خواهند بود. ماه گذشته شرکت اسپیسایکس در سایت خود اعلام کرد ۹۰ هزار نفر تجهیزات اتصال به اینترنت ماهوارهای را خریداری کردهاند و آمار کنونی حاکی از آن است که در این مدت ۱۰ هزار مشترک جدید برای استفاده از خدمات پروژه استارلینک ثبت نام کردهاند.
اسپیسایکس قصد دارد برای تکمیل پروژه استارلینک بیش از ۴۲ هزار ماهواره را به فضا پرتاب کند و تاکنون تعداد اندکی از این ماهوارهها به مدار زمین ارسال شده است. طبق برنامهای که پیشتر اسپیسایکس اعلام کرده احتمالاً پوشش جهانی اینترنت ماهوارهای تا مهر ماه سال جاری تا حد زیادی کامل خواهد شد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/