سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی برای اپلیکیشن ورزشی بومی/ وزرشکاران دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در المپیک واکسینه شدند
امیرعباس لشگری در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به اقدام تیمی با حمایت و سرمایهگذاری دانشگاه آزاد اسلامی برای ساخت اپلیکیشنی ورزشی اشاره کرد و گفت: این اپلیکیشن برای واحدهای عمومی تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده دانشجویان تعبیه شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که این اپلیکیشن چه برتریای نسبت به نمونههای خارجی دارد که مردم آن را برگزینند و افراد روی آن سرمایهگذاری کنند، گفت: مهمترین برتری این اپلیکیشن، مخاطبانی است که از جامعه دانشگاهی دارد. سرمایهگذار این اپلیکیشن با جامعه ۶ میلیوننفری روبهرو است، هنگامی که شاهد استفاده این تعداد کاربر باشد، قطعا سرمایهگذاری میکند.
برنامهریزی درسی و ارزیابی مناسب درس تربیت بدنی از طریق اپلیکیشن انجام میشود
رئیس مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اپلیکیشن بومی دانشگاه آزاد اسلامی است و میتوان آن را برای واحدهای تربیتبدنی عمومی دانشجویان استفاده کرد. در اپلیکیشنهای مشابه، بحث آموزشی در نظر گرفته نشده اما در اپلیکیشن این اتفاق افتاده است تا اگر در ترمهای آتی مانند ترمهای گذشته، دانشجو در دانشگاه حضور نداشته باشد، بتواند واحدهای تربیتبدنی عمومی را بهراحتی بگذراند و با استاد تعامل سازنده داشته باشد. استاد از طریق این اپلیکیشن میتواند برنامهریزی درسی و ارزیابی مناسب را انجام دهد.
لشگری افزود: یکی از شاخصههای این اپلیکیشن تربیتبدنی عمومی و اندازهگیری آمادگی جسمانی دانشجو است؛ بنابراین این اپلیکیشن قابلیت آموزشی، تندرستی و آمادگی جسمانی دارد. این اپلیکیشن در تندرستی افراد نقش بهسزایی دارد و در این وادی، به کاربر مشاوره نیز میدهد. به این صورت که بیامآی فرد را اندازه گرفته، وزن ایدهآل را اعلام و به فرد مشاوره تغذیه داده میشود.
بیشتر بخوانید:
تقدیر رئیس فدراسیون تنیس روی میز ایران از دانشگاه آزاد اسلامی
ارسال ۱۵ طرح برای راهاندازی اپلیکیشن ورزش و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی
ارتقای ورزش کشور با همکاری هیئتهای ورزشی و دانشگاه آزاد اسلامی
وی بیان کرد: با این تفاسیر، بهویژه در بحث آموزش، اپلیکیشن ما نسبت به دیگر نمونههای خارجی برتری دارد. از دیگر موارد برتری این اپلیکیشن، به رسمیت شناختن کاربر بهطور کامل است زیرا هم در یک محیط آکادمیک برنامهریزی شده و هم دانشگاه آزاد اسلامی سرمایهگذار آن است؛ بنابراین، با بازاریابی مناسب، میتوان بخش اعظمی از درآمدهای غیر شهریهای دانشگاه را تأمین کرد.
لشگری اظهار کرد: وظیفه ما بهعنوان دانشگاه، توجه به آمادگی جسمانی دانشجویان حتی در هنگام غیرحضوری بودن دانشگاه است.
تجاریسازی اپلیکیشن مستلزم اختصاص بودجه است
رئیس مرکز ورزش و تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه نخستین گام از طراحی این اپلیکیشن در سال گذشته و با برگزاری مسابقهای با شرکت ۱۵ تیم، برداشته شد، افزود: در پایان این رویداد ۲ تیم دانشجویی از واحدهای تهران غرب و قم به عنوان برتر دست یافتند که با ادغام این ۲ تیم در قالب یک تیم و با اعطای وام کمبهره از طریق صندوق پارک علم و فناوری معاونت حوزه تحقیقات و فناوری و با حضور ۲ استاد راهنما در حوزه ورزش و تحقیقات و فناوری که کار هدایت تیم را انجام میدهند، راهاندازی این اپلیکیشن نهایی خواهد شد اما تجاریسازی آن مستلزم اختصاص بودجه است.
وی قابل ارزیابی بودن شاخصهای این اپلیکیشن در تلفن هوشمند را از جمله تفاوتهای آن با موارد مشابه عنوان کرد و گفت: همزمان با انجام فعالیتهای ورزشی یک فرد، گوشی باید قادر به امتیازدهی بهصورت هوشمند باشد که انجام این مهم نیاز به دوربینهای مطلوبی دارد اما در نهایت طبق اعلام تیمهای فناور این طرح با گوشیها موجود در بازار و همین دوربینها نیز قابل ارزیابی خواهد بود. امید میرود تیم فناور بر اساس جدول زمانبندی در نیمسال تحصیلی نخست سال جاری، بتواند این اپلیکیشن را برای اجرا به مرکز تربیت بدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی تحویل دهد.
واکسیناسیون ورزشکاران المپیکی دانشگاه آزاد اسلامی
عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا در مورد واکسیناسیون ورزشکاران اضافه کرد: ورزشکاران برای حضور در مسابقههای بینالمللی و برونمرزی موظف به تزریق دو دز واکسن کرونا هستند. برای المپیک، ورزشکاران و کادر اعزامی همراه آنها واکسینه شدند زیرا برای ورود به کشور مقصد به کارت واکسیناسیون نیاز داشتیم. این سیاست برای تمامی رشتههای اعزامی برونمرزی همچنان اجرا میشود و تیمهای برونمرزی، پیش از آمادهسازی برای خروج از کشور به پاسخ منفی تست پیسیآر نیاز دارند.
وی تصریح کرد: در ادامه، ورزشکاران در اردوهای برونمرزی تیمهای ملی نیز تست پیسیآر میدهند و همچنین به دلیل برونمرزی بودن مسابقات، واکسینه میشوند.
تاثیر ورزش در مقابله با کرونا
وی همچنین در مورد تاثیر مثبت ورزش در مقابله با کرونا بیان کرد: مردم باید این نکته را بدانند که در ورزشهای همگانی (ورزشهای حرفهای همواره با تندرستی همراه نیست)، افرادی که حداقل سه مرتبه در هفته به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ورزش یا پیادهروی میکنند و در خانه به ورزش میپردازند، حجم ریه بزرگتری دارند و در مواجهه با کرونا و حتی درگیری ریوی، زودتر از دیگر افرادی که ورزش نمیکنند، بهبود مییابند.
وی ادامه داد: حتی در افرادی که وزن بالاتری دارند، درگیریشان با بیماری کرونا شدیدتر و طولانیتر است و در درازمدت ممکن است عواقب شدیدتری داشته باشد.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/