گسترش کانونهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها در سالهای اخیر
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اختتامیه نهمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردهای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاهها با حضور غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، علی ربیعی، سخنگوی دولت دوازدهم و عضو هیئت امنای دانشگاه علامه طباطبایی و شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در این دانشگاه برگزار شد.
غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این مراسم گفت: دانشگاه یک جامعه بزرگ است و بزرگی یک جامعه بسته به میزان تعاملات و تراکم تعاملات اجتماعی و فرهنگی است که دارد. دانشگاه به مثابه نهاد اجتماعی فراتر از یک سازمان است و بایستهها ویژگیهایی دارد که آن را تبدیل به دانشگاه به عنوان فضای واقعی میکند.
غفاری افزود: کانونهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها در چند سال اخیر تنوع و گستردگی بالایی پیدا کردهاند به طوریکه تعداد کانونهای در سال ۱۳۹۲، تنها ۲۰۰۰ کانون بود و امروز به ۷۰۰۰ کانون فرهنگی، هنری، مدنی و مذهبی رسیده و رشد کمی و کیفی یافتهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: کانونها نهادهای حیاتبخش و نشاطآفرین دانشگاه هستند. فرهنگ اساسا براساس تجربه زیسته کنشگران اجتماعی که دارای مواریث تاریخی نیز هستند حاصل میشود. در گذشته همه چیز در دانشگاهها تعطیل بود، کانونها واجد ویژگیهای ممتازی هستند و دانشجویان از روی علاقه، اراده، اختیار و تعهد و مسئولیت در آنها فعالیت میکنند که همین موضوع موجب کنشگری و ابداع و نشاط کانونها شده است. جوامعی هم که غنای فرهنگی بیشتری دارند از ابداع و ابتکار بیشتری در ساحتهای مختلف از جمله فرهنگی و اجتماعی برخوردارند.
وی در ادامه خطاب به دانشجویان فعال در کانونها گفت: خودتان را دست کم نگیرید و هنر مهمتر شما هنر حضور است چرا که حضور در جوامعی که میخواهند پیشرفت کنند موضوع کم اهمیتی نیست. بر این باوریم که کانونها توانستهاند خودشان را اثبات کنند و علاوه در داخل دانشگاه در خارج از آن هم به رسمیت شناخته شوند.
انتهای پیام/۴۱۶۲/
انتهای پیام/