میزان مصرف آب در تولید مواد غذایی چقدر است؟+ آمار
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از استاتیستا، آیا تابهحال به این فکر کردهاید که برای تولید مواد غذایی مصرفی شما چه مقدار آب تولید شده است؟ در این مطلب میزان آب مصرفی برای تولید 1 کیلوگرم از برخی مواد غذایی را ذکر میکنیم که شاید از خواندن آن متعجب شوید.
بسته به رژیم غذایی شما، غذاهایی که خریداری میکنید میتوانند مصرف آب زیادی داشته باشند. آمار نشان میدهد برای تولید ۱ کیلوگرم گوشت گاو، ۱۵ هزار و ۴۱۵ لیتر آب مصرف میشود که بالاترین مصرف آب را بین سایر مواد غذایی دارد. پسازآن خشکبار (فندق، پسته، بادام و غیره) قرار دارد که برای تولید ۱ کیلوگرم از آن، ۹ هزار و ۶۳ لیتر آب نیاز است. گوشت گوسفند/بز با مصرف ۸ هزار و ۷۶۳ لیتر آب در جایگاه سوم قرار دارد. پسازآن مواد غذایی همچون گوشت مرغ با ۴ هزار و ۳۲۵ لیتر، تخممرغ با ۳ هزار و ۳۶۵ لیتر، غلات با ۱ هزار و ۶۴۴ لیتر، شیر با ۱ هزار و ۲۰ لیتر، میوهها با ۹۶۲ لیتر و نهایتاً سبزیها با ۳۲۲ لیتر در جایگاههای بعدی مصرف آب قرار دارند.
انتهای پیام/۴۱۱۲/
انتهای پیام/