دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قمی در نشست منبری‌های جوان هیأت‌های کشور:

ما با آگاه کردن و به میدان آوردن مردم می‌توانیم مقابل دشمنان پیروز شویم/ مباحث انتخاباتی فرصت خوبی برای شنیدن درددل مردم است

حجت الاسلام قمی مباحث انتخاباتی را فرصتی برای شنیدن حرف و درددل کردن با مردم دانست و گفت: ما باید از هر بستری به دنبال ارتباط با مردم باشیم و تلاش کنیم قلوب جامعه را به یکدیگر پیوند دهیم.
کد خبر : 578657
قمی سازمان تبلیغات

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، نشست منبری‌های جوان هیأت‌های کشور با عنوان «لولا حضور الحاضر ۱» و موضوع انتخابات ۱۴۰۰ با سخنرانی رحیم آبفروش جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام محمدحسین راجی پژوهشگر انقلاب اسلامی، به همت جامعه ایمانی برگزار شد.


هیأتی‌ها وظیفه مقدمه‌سازی برای حضور پرشور مردم در انتخابات را دارند


رحیم آبفروش جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر طی سخنانی با اشاره به اینکه در این نشست‌ها به دنبال آگاهی‌بخشی در حوزه سیاسی هستیم، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا به بازی‌های سیاسی و قضاوت افراد وارد نشویم بلکه به نقش اصلی خود که مقدمه‌سازی برای حضور پرشور مردم و انتخاب درست است، عمل کنیم.


وی از استمرار برگزاری این نشست‌ها تا برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ خبرداد و گفت: چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه دومین نشست منبری‌های جوان هیأت‌های کشور را برگزار خواهیم کرد.


بهره‌مندی از اراده مردم نیازمند اقامه حق و صبر است


حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست منبری‌های جوان هیأت‌های کشور، با اشاره به اینکه با شیوع کرونا تبلیغ حال و هوای متفاوتی به خود گرفته است، اظهار کرد: در این شرایط خاص نباید از تبلیغ خود غافل شویم بلکه باید از بسترهای مختلف با روش‌های قدیمی تبلیغ را دنبال کنیم.


وی با بیان اینکه مفاهیم دینی باید به صورت عملیاتی و کاربردی برای مردم تبیین شود، عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم در حوزه دین موفق باشیم و اسلام را در سطح جهان ترویج کنیم باید کشوری موفق و الگو داشته باشیم.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در عید مبعث مبنی بر توجه به مفهوم تواصی به صبر و تواصی به حق یاد کرد و گفت: رنجیره دعوت به حق و صبر باید در جامعه ایجاد شود و در این راستا باید جامعه مخاطبان خود را گسترش و مروجان را افزایش دهیم.


وی با بیان اینکه جذب و حفظ مخاطب در فضای مجازی رفتارهایی را می‌طلبد که این رفتارها آفت‌هایی را نیز به دنبال دارد، تصریح کرد: ما در این حوزه موظف به جذب مخاطب هستیم اما نباید از هر مسیر و روشی استفاده کنیم.


قمی با تأکید بر اینکه طلاب باید در فضای مجازی هم ادبیات تبلیغی خود را حفظ کنند، مطرح کرد: تواصی به حق و صبر در بسترهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد و از هر بهانه‌ای می‌توان برای رسیدن به زنجیره تواصی بهره‌مند شویم.


وی مباحث انتخاباتی را فرصتی برای شنیدن حرف و درددل کردن با مردم دانست و گفت: ما باید از هر بستری به دنبال ارتباط با مردم باشیم و تلاش کنیم قلوب جامعه را به یکدیگر پیوند دهیم.


قمی از نکات مطرح شده در وصیت‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی یاد کرد و گفت: وصیت‌نامه ایشان می‌تواند محور گفت‌وگو و برای تبیین مفهوم حق مورد استفاده قرار گیرد و موجب دعوت افراد به حق و صبر شود.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تقویت امید در جامعه را یکی از اصلی‌ترین محورهای تبلیغ دانست و ادامه داد: در راستای رسیدن به این هدف باید از آموزه‌ها، ظرفیت‌ها و دستاوردهای دینی بهره‌مند شویم.


وی خاطرنشان کرد: در آستانه انتخابات که صحبت‌های مختلف به میان آورده می‌شود، می‌توانیم برای مخاطبان خود از مضامین حق و صبر سخن بگوییم تا تبلیغی موفق‌تر و هدفمندتر داشته باشیم.


قمی بر لزوم استفاده از استعداد بانوان برای تبیین مضامین حق و صبر در جامعه تأکید کرد و گفت: بانوان جمعیت قابل توجهی از جامعه را به خود اختصاص داده و می‌توانند در میدان‌های مهم کشور نقش‌آفرین باشند.


وی با بیان اینکه افراد که به نقش‌آفرینی مردم باور ندارند ادای دعوت به حق و صبر را درمی‌آورند، مطرح کرد: ما بر اساس مکتب امام خمینی (ره) بر اساس اراده مردم کار را دنبال می‌کنیم نه مثل دشمن که از هر روشی به دنبال ضربه زدن به ما است.


قمی اقامه حق و صبر را راهکاری برای بهره‌مندی از اراده مردم دانست و تصریح کرد: لازمه رسیدن به دولتی که به مضامین اسلامی بیشتر پایبند است و مشکلات مردم را رفع می‌کند پیروی از مکتب امام خمینی (ره) است.


وی با تأکید بر اینکه امام خمینی (ره) اجازه مبارزه حزبی و مسلحانه را به ما نداده‌اند، گفت: ما با آگاه کردن و به میدان آوردن مردم می‌توانیم مقابل دشمنان پیروز شویم.


قمی با اشاره به اینکه دعوای ما با ملاک قرار دادن کفر است، اظهار کرد: ما راهی به جز تواصی مؤمنانه نمی‌شناسیم و در مسیر حرکت خود باید به قواعد دینی پایبند باشیم.


انتهای پیام/4139/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب