جریان سرمایه پس از بیتکوین جذب کدام ارزهای دیجیتالی میشود؟
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، رسیدن به نقطه عطف جدید ۲ تریلیون دلاری تنها سه ماه پس از آن است که سرمایه در گردش بازار ارزهای رمزنگاری شده برای نخستین بار از ۱ تریلیون دلار فراتر رفت بدون تردید نشان از اقبال عمومی به سرمایهگذاری در این بازار رو به رشد دارد.
اگرچه افزایش چشمگیر قیمت بیتکوین که از نوامبر سال گذشته آغاز شد مهمترین عامل جذاب شدن سرمایهگذاری در بازار رمز ارزها بوده ولی با راکد شدن بهای معروفترین ارز مجازی مورد معامله در جهان طی هفتههای اخیر، نقدینگی رو به افزایش در این بازار به سمت ارزهای دیجیتالی کمتر شناخته شده سرازیر شده است.
در حالی که قیمت هر بیتکوین با ۳۲۳ درصد رشد از ۱۱ هزار و ۸۰۰ دلار در آغاز نوامبر گذشته به ۵۰ هزار دلار در پایان ماه مارس رسید ولی از نیمه مارس گذشته تا کنون در محدوده ۴۶ تا ۶۰ هزار دلاری نوسان کرده است. اما همزمان قیمت ارز دیجیتالی «اِتِریوم» در هفته نخست آوریل برای نخست بار از مرز هزار و ۸۰۰ دلار فراتر رفت و در جریان معاملات هفته گذشته نیز رکورد قیمتی دو هزار و ۱۵۰ دلاری را نیز ثبت کرد. این رمزارز نیز در ابتدای ژانویه گذشته یعنی کمتر از سه ماه و نیم پیش ۶۰۰ دلار قیمت داشت و ۲۵۸ درصد ارزانتر بود.
بهای «بایننس کوین» نیز که در ابتدای فوریه گذشته ۵۰ دلار بود اخیرا به آستانه ۵۰۰ دلار رسیده است. همچنین قیمت «ریپل» هم از ۲۰ سنت در ژانویه گذشته به ۱.۴۰ دلار جهش کرده و هفت برابر شده است. تِتِر، ترون و اِستلار نیز در همین مدت رشد قیمت چشمگیری را تجربه کردهاند.
با افزایش اقبال به بیش از ۲۹ رمزارز پرطرفدار از میان چند هزار ارز دیجیتالی موجود در جهان، سهم بیتکوین در جذب سرمایه موجود در بازار ارزهای مجازی به ۵۶ درصد رسیده است. اتریوم موفق شده سهم بازار خود را به نزدیک ۲۴۸ میلیارد دلار برساند و بایننس کوین و ریپل نیز به ترتیب ۷۲.۵ و ۶۴.۳ میلیارد دلار از سرمایههای جذب شده در بازار رمز ارزها را از آن خود کردهاند.
بدین ترتیب تنوع لازم برای طراحی سبدی از ارزهای رمزنگاری شده با هدف کاهش ریسک سرمایهگذاری و کسب سود مطمئنتر فراهم شده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/