دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 اسفند 1399 - 00:03
گزارش آنا؛

حاشیه‌پردازی دولت معیشت مردم را گروگان گرفت

غفلت دولت از مسائل اقتصادی علاوه بر کوچک کردن سفره مردم، معیشت آن‌ها را نیز درگیر صف‌های طولانی تامین ارزاق اساسی که به هیچ وجه زیبنده نظام جمهوری اسلامی ایران نیست کرده است.
کد خبر : 570498
صف مرغ

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، تورم، رکود، گرانی و بیکاری واژه‌هایی هستند که در سال‌های اخیر حتی برای کودکان نیز ملموس شده که در پی آن بسیاری حتی از پس تامین اقلام اساسی خانواده خود نیز بر نیامده و روز به روز وضعیت بدتری را تجربه می‌کنند.


 سخت شدن شرایط زندگی مردم در سال‌های اخیر می‌طلبید که دولت و حتی سایر قوا اقدامات عاجلی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور انجام دهند اما متاسفانه تلاش‌های دولت در سال‌های اخیر بیش از معطوف شدن به اقتصاد و معیشت مردم به سیاست خارجی و روابط با بیگانگان معطوف شد که نتیجه آن در صف‌های طولانی خرید مرغ، تخم مرغ، روغن و غیره مشهود است.


مجلس دهم هم‌سو با دولت


در سه سال اخیر جدا از عملکرد ضعیف دولت در اقتصاد و تولید و همچنین معطل کردن کشور به برجام که عامل اصلی رکود اقتصادی شدید، کاهش ارزش پول ملی، تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری بسیاری از کارگران بوده مجلس دهم نیز نقش بسزایی در بروز این مشکلات و در نتیجه شیوع بحران اقتصادی فعلی داشته زیرا همکاری بی قید و شرط با دولت در بسیاری از زمینه‌ها و حتی تایید بسیاری از اقدامات دولتمردان از سوی قوه‌ای که باید ناظر بوده و بسیاری از فرآیندها را اصلاح کند به تشدید مشکلات انجامیده است.


مجلس دهم علی‌رغم وظایفی که بر عهده دارد متاسفانه هیچ فشاری به دولت خسته و پیر تدبیر و امید برای برگشت به مسیر صحیح وارد نکرد اما با آغاز به کار مجلس یازدهم و پیگیری‌های تعدادی از نمایندگان انقلابی آن برای وادار کردن دولت به کار و ریل‌گذاری صحیح در قوه مقننه برای تسهیل امور اجرایی کشور علیرغم کارشکنی‌های دولت که نمونه اخیر آن بحث ارائه بودجه به مجلس شورای اسلامی بود دولت تدبیر و امید تا حدودی به مسیر بهبود شرایط هدایت شد.


حاشیه‌پردازی دولت معیشت مردم را گروگان گرفت


حال شرایط کشور می‌طلبد که در آستانه شب عید نیز سران قوا با تشکیل جلسه‌ای بهبود معیشت مردم و تامین اقلام اساسی آن‌ها را پیگیری کرده و در این راستا تدبیری ارایه کنند در این رابطه بهروز محبی‌نجم ‌آبادی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با آنا، با تأکید بر اینکه شورای سران قوا در واقع مرکزی است که در هنگام بحرانی که به وجود آمده و در یک مقطع مشخص تاریخی که اکنون در آن قرار داریم  و در هر لحظه و هر مکانی که وضعیت از مدیریت خارج شود تشکیل جلسه می‌دهد، گفت: رؤسای قوا و شخصیت‌های تأثیرگذار در حوزه اقتصاد نیز در این شورا حضور دارند؛ از این رو توقع این است که این شورا حتی در ایام تعطیل هم که ممکن است افراد نباشند و قوای دیگر نیز نیمه تعطیل باشند، تشکیل جلسه داده و برای مشکلات تدبیری کنند.


وی با بیان اینکه متأسفانه در حوزه توزیع و مدیریت کالاها شاهد یک ولنگاری و رهاشدگی هستیم، تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان تعزیرات نیز در ماه‌های اخیر کارایی مناسبی نداشته و از این رو فشار معیشتی بر مردم بیش از پیش شده است.


حاشیه‌پردازی دولت معیشت مردم را گروگان گرفت


تمرکز برخی از دولتمردان به انتخابات پیش‌رو


متاسفانه نزدیک شدن به پایان عمر دولت دوازدهم و معطوف شدن دولتمردان به انتخابات نیز  معضل دیگری شده که کشور به حالت رهاشدگی رسیده و معیشت مردم نیز به نوعی به گروگان گرفته شده است. دولتی که ٧ سال از عمر خود را در موضوع اقتصاد تعلل داشته اکنون نیز به حواشی بیش از متن توجه کرده و در این باره مجلس و هر ارگانی که تلاشی مضاعف برای بهبود وضعیت مردم انجام دهد را محکوم به سیاسی کاری می‌کند در این رابطه مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی می‌گوید: دولتی که با ضعف، انفعال و بی برنامگی آشکار در امور اقتصادی در 7 سال گذشته کار خود را پیش برده و اکنون به طور قطع خود یکی از عاملان مشکلات فعلی بوده به مجلس می‌تازد و تلاش‌های نمایندگان را سیاسی‌کاری می‌خواند.


امید است روزهای پایانی عمر دولت دوازدهم به مسیری هدایت شود که فرمایشات مقام معظم رهبری سرلوحه کار دولتمردان قرار گرفته و خط قرمز نظام یعنی آسایش و رفاه مردم مدنظر باشد تا به این ترتیب ناخودآگاه تولید ملی و اقتصاد مقاومتی نیز مرکز توجه قرار بگیرد.


انتهای پیام/۴١۵١/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب