دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی ناجا:

مراکز درمانی ناجا پذیرای 225 هزار بیمار مشکوک به کرونا بودند/ بستری 7 هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های ناجا

سخنگوی ناجا با بیان اینکه اولین شهیده مدافع سلامت از خانواده نیروی انتظامی بود، گفت: در ایام کرونا بیش از ۲۲۵ هزار بیمار مشکوک به این ویروس به ۹ بیمارستان ناجا مراجعه کرده و بیش از 7 هزار نفر در سطح بیماستان‌های ناجا بستری شدند.
کد خبر : 563789
1398070816562087518538274.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار مهدی حاجیان در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع اقدامات یک ساله نیروی انتظامی در مقابله با ویروس کرونا در کشور که صبح امروز (دوشنبه) در ستاد فرماندهی ناجا برگزار شد، اظهار کرد: تقریبا یک سال از ورود ویروس کرونا به کشور می‌گذرد و متاسفانه تعدادی از هموطنان خود را در این مدت از دست دادیم. اولین شهید زن پرستار از خانواده نیروی انتظامی و دختر یکی از پرسنل ناجا بود که جان خود را فدای سلامت جامعه کرد.


وی افزود: ماموریت نیروی انتظامی از مرز تا مرکز کشور تداوم دارد؛ زمانی که بحران کرونا در کشور شیوع پیدا کرد یک نگرانی در جامعه ایجاد شد و در راستای کنترل آن محدودیت‌هایی ابلاغ شد که نیروی انتظامی وظیفه اعمال آن‌ها را داشت.


سخنگوی ناجا با بیان اینکه در زمان بحران کرونا نیروی انتظامی به‌صورت آماده باش بود، بیان کرد: با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) در سطح نیرو‌های مسلح تشکیل شد.


وی گفت: ۹۲۸ جلسه در قرارگاه امام رضا (ع) برگزار شد و وظایف ناجا در بحث محدودیت‌ها مشخص شد و با تمام تجهیزات و امکانات در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت.


سخنگوی ناجا افزود: بیش از ۲۲۵ هزار بیمار مشکوک کرونا به ۹ بیمارستان ناجا مراجعه کردند؛ همچنین بیش از 7 هزار نفر در سطح بیماستان‌های ناجا بستری شدند.


حاجیان خاطرنشان کرد: 5 هزار پزشک و پرستار در قالب ۷۲ گروه به بیماران کرونایی خدمات رسانی کردند؛ همچنین ۲۴۸ پزشک و پرستار در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم.


وی با بیان اینکه بیش از ۵۱۸ هزار نیرو در هزار و ۹۸۵ نقطه از کشور مستقر بودند، گفت: 6 هزار و ۵۰۰ هزار نیروی در ایست و بازرسی در داخل و بیرون شهرها مستقر بودند و مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را اجرا کردند.


سردار حاجیان ادامه داد: یک میلیون و ۳۶۸ بازدید از صنوف صورت گرفت و از این تعداد ۳۴ هزار واحد صنفی پلمپ شدند و ۷۴۵ هزار واحد تذکر شفاهی دریافت کردند.


سخنگوی ناجا در خصوص قاچاق دارو تصریح کرد: در این حوزه نظارت‌های دائمی داشتیم و بیش از ۲۲ میلیون ماسک احتکار شده کشف و ضبط شد؛ همچنین یک میلیون ۲۷۳ هزار لیتر مواد شوینده کشف شد.


وی با بیان اینکه در یک سال گذشته 6 میلیون و ۵۰۹ خودرو محدویت‌های کرونایی را نادیده گرفتند، گفت: پس از پایش‌های صورت گرفته چهار میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو اعمال جریمه شدند.


حاجیان با بیان اینکه طرح تحویل موتورسیکلت‌های رسوبی تمدید شده است، اظهار کرد: تاکنون ۶۹ هزار و ۵۵۸ موتور سیکلت رسوبی پس از احراز هویت تحویل صاحبان آن‌ها داده شد‌.


وی با اشاره به اینکه خدشه دار کردن آرامش عمومی، آزادی و امنیت جامعه خط قرمز پلیس است، افزود: پلیس با کسانی که به هر دلیلی بخواهد موجبات ناراحتی مردم را ایجاد کند مقتدرانه برخورد خواهد کرد.


حاجیان گفت: بر اساس قانون اگر جرمی صورت گیرد پلیس باید بلافاصله با آن برخورد کند.


وی در پاسخ به سوالی در خصوص آمار اینکه چه تعداد محتکر کالای پزشکی توسط پلیس دستگیر شدند، گفت: دو هزار و ۲۶۶ محتکر دستگیر و دو هزار و ۴۴ پرونده تشکیل شده است.


حاجیان در خصوص پیام کشف حجاب تصریح کرد: در قانون جرم‌انگاری صورت گرفته است؛ سامانه ناظر در پلیس برای نظارت بر کشف حجاب طراحی شده است.


سخنگوی ناجا بیان کرد:سامانه پیامک کشف حجاب ایراد داشت که ایراد آن برطرف شده است؛ کسانی که پیامک دریافت کردند باید به محل‌هایی که مشخص شده است مراجعه کنند.


وی در پاسخ به سوالی درباره برخورد نماینده مجلس با سرباز راهور گفت: سرباز راهور وظیفه قانونی خود را اجرا کرده و خودرو مجوز ورود به خط ویژه را نداشته است.


حاجیان اضافه کرد: قانون برای همگان یکسان است و مجوز تردد برای کسانی که شرایط داشته باشند صادر
خواهد شد.


سخنگوی ناجا خاطرنشان کرد: ناجا با قاطعیت از حق کارکنان خود دفاع خواهد کرد؛ فرآیند این پرونده در حال پیگیری است.


وی گفت: هیچ مجوزی برای عبور نمایندگان از خط ویژه داده نشده است و موضوعات فضای مجازی کذب است.


حاجیان گفت: عکسی که از دیدار عنابستانی نماینده مجلس و سردار اشتری در فضای مجازی پخش شده برای پنج ماه گذشته است.


سخنگوی ناجا با بیان اینکه حمایت ما از سرباز بر اساس قانون است و حمایتی احساسی نیست، گفت: اجرای قانون کاری بسیار سخت است و در قانون آمده است که باید از مجری قانون حمایت شود؛ همچنین در قانون آمده در صورتی که به مجری قانون تعرض شود باید با آن شخص برخورد شود.


وی در پاسخ به سوالی درباره جریمه رانندگانی که در پمپ بنزین‌ها از ماسک استفاده نمی‌کنند جریمه شدند، گفت: این موضوع کذب است؛ پلیس براساس وظیفه ای که دارد بیش از دو میلیون و ۱۸۰ هزار تذکر لسانی به مردم داده شده است.


حاجیان در پاسخ به سوالی درباره مخدوش کردن پلاک خودروها گفت: مخدوش کردن پلاک خودرو جرم است و پرونده قضایی تشکیل می‌شود.


سخنگوی ناجا گفت: پلیس وظیفه پیشگیری از جرم و کشف جرم را بر عهده دارد؛ افزایش ۱۵ درصدی در کشف جرم داشتیم.


وی با بیان اینکه باید سهم سازمان‌ها در پیشگیری از جرم مشخص شود، گفت: سازمان‌هایی که مستقیم و غیر مستقیم در پیشگیری از سرقت سهم دارند آن را اجرا کنند؛ وضعیت معیشتی، بیکاری و اعتیاد بر افزایش سرقت تاثیر گذار است.
 حاجیان گفت: محدوده‌هایی که نقاط قرمز و زرد است، راننده موظف است ماسک داشته باشد و در صورتی که راننده مسافر همراه داشته باشد و ماسک نزده باشد جریمه خواهد شد.


انتهای پیام/4148/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب