دانستنیهای علمی/ 103؛
آیا حساسیت به بو واقعی است؟
بررسیها نشان میدهد که پروتئینهای موجود در مواد غذایی و خوراکی باعث بروز حساسیت میشوند، بنابراین بو نمیتواند آلرژیزا باشد.
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، حتی اگر به بادامزمینی حساسیت دارید، بوی کره بادامزمینی نمیتواند باعث بروز واکنش حساسیتزا شود و به شما آسیب برساند. مواد شیمیایی به نام پیرازین باعث ایجاد بو میشوند، با این حال پروتئینهای موجود در بادامزمینی به اندازهای فرار نیستند که بتوانند از طریق بو باعث بروز آلرژی در فرد شوند.
پختن میتواند مقادیر زیادی از ذرات حساسیتزای موجود در مواد خوراکی و غذایی را آزاد کند. در این حالت نیز بو باعث بروز حساسیت نمیشود. با این حال پدیدهای به نام «حساسیت شیمیایی» وجود دارد، در این حالت فرد پس از استنشاق بوی رنگ یا عطر دچار سردرد و حالت تهوع میشود. البته این پدیده نوعی آلرژی به شمار نمیرود و از نظر پزشکی نیز ناشناخته باقی مانده است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/