شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی باید بهعنوان قوه عاقله حوزه فرهنگی عمل کند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیست و دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور فرزاد جهانبین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا برگزار شد.
جهانبین در این جلسه با بیان اینکه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی باید بهعنوان قوه عاقله حوزه فرهنگی ایفای نقش کند، گفت: این شورا باید محلی برای طرح مباحث مختلف و تضارب آرا باشد و خروجی این جلسه در چارچوب قانون، در بدنه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی جاری و ساری شود.
وی با تأکید بر اهمیت «مدیریت فرهنگ» بهجای «مدیریت فرهنگی»، اظهار کرد: در این حوزه باید مدیریت بر تمامی عوامل فرهنگ صورت گیرد و این بسیار حائز اهمیت است و در معاونت فرهنگی و دانشجویی با جدیت دنبال میشود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: مدل این کار، تعالی فرهنگ با تثبیت، تحقق و ارتقای مؤلفههای کلیدی در نهاد دانشگاه از طریق اقطاب اثرگذار بهصورت برنامهریزی یکپارچه توزیع شده است. همه عوامل بر فرهنگ مؤثرند، اما اقطاب اثرگذار بیشترین تأثیر را بر فرهنگ دارند.
وی افزود: این اقطاب عبارتاند از سلوک مدیران، اساتید، خانواده، فضای مجازی و تشکلها و کانونها و بسیج دانشجویی. ازجمله مؤلفههای کلیدی برای تعالی مدیریت فرهنگ نیز میتوان به عقلانیت، کرامت، چارچوبمندی و اعتمادبهنفس اشاره کرد که توسط اقطاب اثرگذار باید تحقق، تثبیت و ارتقا پیدا کند.
در ادامه این جلسه، بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت آموزش فرهنگی مدیران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: برای انجام کار موفق فرهنگی باید تحلیل کلانی از مسائل فرهنگی کشور وجود داشته باشد و در این زمینه معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باید بتوانند تحلیل کامل و درستی از وضعیت فرهنگی کشور داشته باشند و بدانند که چه موانع، نقاط ضعف و قوتی پیش روی آنان قرار دارد.
مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری انتظار دارند که بازوی مؤثر علمی و فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی شکل بگیرد، گفت: این امر نیاز به مجاهدت دارد و مسئولیت آن بر عهده معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه است.
بنیانیان خاطرنشان کرد: درک عمیق اندیشههای رهبری در حوزه مسائل تربیتی و فرهنگی کشور جزو واجبات است که مدیران دانشگاه باید در این حوزه آگاهی لازم را داشته باشند.
وی تأکید کرد: برای ایفای بهتر نقش فرهنگی دانشگاه باید یک تعامل مثبت و مستمر بین دانشگاه و حوزه علمیه ایجاد شود.
در پایان، سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج اساتید و دفتر هماهنگی کانونهای دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: یکی از مهمترین فعالیتهای این حوزه گفتمانسازی، انسجامبخشی و جریانسازی است و در راستای این فعالیتها، در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، 6 اجلاس سراسری (سه اجلاس بهصورت حضوری و سه اجلاس بهصورت غیرحضوری) برگزار شده است.
دکتر هاشمی ادامه داد: سفرهای استانی بهمنظور معرفی ظرفیتهای انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی و تعامل با مسئولان استانی، برگزاری بیش از 80 جلسه شورای مرکزی بسیج اساتید بهمنظور اجرای دغدغههای مقام معظم رهبری، فعالیت جهادی 1300 نفر از اساتید بسیجی دانشگاه در حوزه مقابله با کرونا، دیدار با نمایندگان ولیفقیه بهمنظور تقویت جریان انقلابی در دانشگاه، ایجاد دبیرخانه گام دوم انقلاب اسلامی و برگزاری جلسات مربوط به آن، اجرای دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم انقلاب در واحدهای دانشگاهی، برگزاری همایشهای ملی و استانی و... ازجمله اقدامات و فعالیتهای بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/