بازیافت ۸ تن آسفالت و کلوخه در ۱۰ دقیقه توسط محققان یک شرکت دانش بنیان
نیما مردانی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: از سال ۹۵ در زمینه بازیافت آسفالت فعالیت خود را آغاز کردیم. در گذشته به دلیل وجود نفت فراوان در کشور و هزینههای پایین تولید آسفالت، بازیافت آن مورد توجه نبود، اما به مرور زمان هزینههای تولید آن افزایش پیدا کرد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: آسفالت کارخانهای با مساحت یک متر مربع و با ضخامت ۵ سانتی متر برای شهر بین 280 تا 800 هزار تومان تمام می شود ولی با آسفالت بازیافتی عددی بین 45 هزار تومان محقق می شود.
مردانی ادامه داد: دستگاه بازیافت آسفالت ضایعاتی که بیشتر شهرداری آن را منهدم و در محیط زیست رها می کند را بازیافت کرده و از آسیب به محیط زیست جلوگیری می کند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: محصولی که تولید کردیم با فناوری های جدید تراشه و کلوخه های آسفالت که در اثر تخریب خیابان بدست میآید را با هزینه بسیار کم بازیافت می کند و آنها را به چرخه بازمیگرداند.
وی افزود: دستگاه بازیافت آسفالت مدل مهندسی معکوس شده نمونه های خارجی است که ما بومی سازی کردیم، به طوری که صفر تا صد دستگاه در ایران تولید میشود.
وی گفت: دستگاه قابلیت مصرف با برق شهری و خانگی دارد و برعکس تصورات موجود، مصرف برق دستگاه بازیافت زباله مصرف کمی را دارد.
به گفته وی؛ دستگاه بازیافت زباله در مدت 10 دقیقه 8 تن آسفالت و در مدت 15 دقیقه 2 تن کلوخه را بازیافت می کند که این آماربرای مدل کوچک این دستگاه است و مدلهای بزرگتر سرعت بیشتری دارند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: استفاده از این دستگاهها باعث کاهش ۹۰ درصدی هزینهها خواهد شد، همچنین به حفظ محیط زیست نیز کمک میکند.
به گفته وی؛ متضاقیان با توجه به نیاز خود می توانند دستگاه را به طور شخصی ساز شده سفارش دهند و در مدت 1 ماه این دستگاه تولید می شود
انتهای پیام/