جشنواره فجر محدود را به نفع سینمای ایران میدانم/ مطمئن باشید همه از فجر امسال استقبال میکنند
به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، صاحبان فیلمهای سینمایی در کمتر از دو ماه مانده به جشنواره فجر عمدتاً در تلاشند تا آثار خود را به این رویداد برسانند؛ جشنوارهای که به هر شکل ممکن و حتی در حداقل آن به سرانجام میرسد تا آثار ساخته شده در روزهای کرونا در اما و اگر نمانند.
جشنواره فجر سیونهم در ایام سخت کنونی میتواند شاهد فیلمهای باکیفیت نیز باشد، همچنان که برخی با توجه به تیم بازیگری و فیلمسازی چنین نویدی را به مخاطب میدهد. مهدی صباغزاده تهیهکننده «رمانتیسم عماد و طوبا» با اعلام اینکه فرم حضور در جشنواره را پر کرده به خبرنگار آنا گفت: یک سری کارهای فنی این فیلم باقی مانده که این نیز بهزودی تمام میشود و به نسخه نهایی از فیلم خواهیم رسید.
هیچدلیلی برای عدم برپایی جشنواره فجر نمیبینم
وی تأکید کرد: من با رضایت کامل فیلمم را به جشنواره فجر میدهم حتی اگر در شرایط محدود برپا شود چرا که این اتفاقی است که بر سر همه جشنوارههای دنیا سایه انداخته و همینطور هم که یا به شکل آنلاین و یا شمایل محدود و خاصتری در دست برپایی هستند.
این تهیهکننده خاطرنشان ساخت: من معتقدم که این نحوه برگزاری جمعوجور در تمام دنیا درحال رخ دادن است؛ کرونا بسیاری از جشنواره را آنلاین کرده است و خب چارهای هم نیست. برگزاری جشنواره فجر را در این شرایط بازهم به نفع سینمای ایران میدانم.
صباغزاده با اشاره به احتمال نبود اکران مردمی اضافه کرد: اگر فیلمها لااقل برای اهالی رسانه و سینماگران اکران شود که چه بهتر وگرنه شاید خود مردم نیز از سالنهای سینما در وضعیت شیوع کرونا چندان استقبالی نکنند.
این وجه مثبت جشنواره فجر 39 را ببیند
تهیهکننده «ایتالیا ایتالیا» همچنین گفت: در دورههای قبل عموم مردم هم فیلمها را میدیدند اما فیلمی که تبلیغ نداشت یا شاید کمی ضعیفتر بود، اتفاقاً برای اکران عمومی دچار لطمه میشد. این وجه مثبت را نیز باید دید که در اکران عمومی سال آینده، مردم میتوانند با بستهای از فیلمهای بکر و تازه روبرو شوند که اولین بار در سالنها رونمایی میشوند.
عضو هیئت انتخاب دورههای پیشین جشنواره فجر اضافه کرد: شاید تنها تفاوتی که دوره سی و نهم با سالهای اخیر دارد، در این است که مبلغی از فروش فیلمها در سالنهای تهران و شهرستانها به مردم میرسید وگرنه به نظرم حتی اگر جشنواره امسال نیز حالت عمومی بگیرد، مردم به سالنها نمیروند و خالی بودن صندلیها توی ذوق میزند.
نبود هیئت انتخاب، شانس بیشتری برای فیلمها فراهم میکند
وی در عین حال نبود هیئت انتخاب را نکته مثبتی برای دوره جدید فیلم فجر عنوان کرد و گفت: این ماجرا را اتفاق خوبی میدانم تا همه فیلمها و فیلمسازان بتوانند در این رویداد وارد شوند. اینجا دیگر دستهبندی میان ژانرها دیده نخواهد شد و میتوان از کمدی گرفته تا اجتماعی و غیره را دور هم دید.
کارگردان فیلمهایی همچون «خانه کاغذی» اعتقاد داشت: در این دوره اگر فیلمی باکیفیت باشد دیده خواهد شد. پس نبود هیئت انتخاب، شانس بیشتری برای فیلمها فراهم میکند.
همه فیلمسازان از جشنواره امسال استقبال میکنند
مهدی صباغزاده گفت: همه فیلمسازان از دوره سی و نهم جشنواره فجر استقبال خواهند کرد یعنی تا به الان که من غیر از این را نشنیدهام. اصلا دلیلی وجود ندارد کسی فیلمش را به جشنواره ندهد. در زمانی که همه دنیا درگیر ویروس کروناست، جشنوارهها هم شکل خاصی به خود میگیرند و من فیلمساز نیز باید خودم را با این شرایط وفق بدهم.
گفتنی است فیلم بلند سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» به تهیهکنندگی مهدی صباغزاده، دومین فیلم سینمایی کاوه صباغزاده در مقام کارگردان است. در خلاصه داستان این فیلم آمده: وقتی سرنوشت برای اولین بار عماد و طوبا را روبهروی هم قرار داد، هر دو خوب میدانستند که عشق بیشتر یک مهارت است تا هیجان و تپش قلب و خارش پوست… .
در «رمانتیسم عماد و طوبا» بازیگرانی مانند حسام محمودی، الناز حبیبی، علی انصاریان، مرتضی علی عباس میرزایی، ستایش تارانی، سانیا رمضانی و سام ولی پور به ایفای نقش پرداختهاند.
انتهای پیام /4143/پ
انتهای پیام/