دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 آذر 1399 - 10:53
آنا گزارش می‌دهد؛

سرانجام برگزاری امتحانات نهایی دانش آموزان چه می‌شود؟

کرونا همانطور که وضعیت برگزاری کلاس‌های درسی را تحت تأثیر قرار داده، شیوه برگزاری امتحانات را هم تغییر داد، تا جایی که رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش می‌گوید، نحوه برگزاری امتحانات برعهده مراکز آموزشی است.
کد خبر : 546583
342741_842.jpg

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، تقارن ایام امتحانات با شیوع کرونا، نحوه برگزاری امتحانات نوبت اول مدارس را در هاله‌ای از ابهام قرار داد. این ابهام زمانی تشدید شد که وزیر آموزش و پرورش از بی‌ثباتی شرایط خبر داد و گفت که شرایط متفاوت است بنابراین با توجه به صلاحدیدهای ستاد کرونا همکاران ما مشغول بررسی و مطالعات در این زمینه و همچنین تعامل با ستاد ملی کرونا و معاونان آموزشی هستند و تا قبل از شروع امتحانات روش برگزاری اعلام خواهد شد.


محسن حاجی‌میرزایی با بیان اینکه امتحانات به دو شیوه حضوری و مجازی برگزار می‌شوند، تصریح کرد که در این زمینه کیفیت‌ها و روش‌های مختلف آزمون را بررسی و شناسایی کردیم آنچه برای ما مهم است استفاده از روش‌های اطمینان‌بخش در برگزاری امتحانات است. وی در نهایت گفت این وزراتخانه بر روی روشی جهت برگزاری آزمون به قطعیت نرسیده است.


در حالی که وزیر آموزش و پرورش بی‌ثباتی شرایط را عامل اصلی عدم تصمیم‌گیری این وزراتخانه در خصوص نحوه برگزاری امتحانات معرفی می‌کند، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در گفتگویی که با خبرگزاری آنا داشت گفت که آزمون‌های نهم و دوازدهم در خرداد ماه سال آینده، به صورت حضوری برگزار می‌شود و نحوه برگزاری امتحانات نوبت اول برعهده مراکز آموزشی است.


خسرو ساکی ادامه داد: مدیران مدارس برای پایه‌های داخلی این اختیار را دارند که بنا بر اقتضای محیط آموزشی خود، نوع برگزاری امتحانات دوره اول را تعیین کنند.


ساکی در خصوص دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا درباره نحوه برگزاری امتحانات دی‌ماه، تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش روند برگزاری امتحانات دوره اول را با ستاد ملی مقابله با کرونا هماهنگ کرده است.


وی در واکنش به اینکه امکان برگزاری امتحان به صورت مجازی فراهم شده است؟ اظهار کرد: در شهرهایی که وضعیت قرمز دارند و مدارس در آنها تعطیل است، باید امتحانات به صورت مجازی و بر بستر سامانه‌ برخط «شاد» برگزار شود.


ساكى در پاسخ به این پرسش که سامانه همگام برای کدام بخش از امور آموزشی ایجاد شده است؟ خاطرنشان کرد: برای برگزاری امتحانات تنها سامانه شاد مورد تأیید آموزش و پرورش است، البته برخی از سامانه‌های بومی نیز در صورت تأیید مراکز مختلف آموزش و پرورش این امکان را دارند که امتحانات دوره اول سال تحصیلی سال جاری را برگزار کنند، اما همچنان تأکید و توصیه آموزش و پرورش بر استفاده از سامانه شاد است.


رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در پایان و در مواجهه با این سؤال که آیا مدارس اجازه دارند در صورت از برخی پیام رسان‌ها و سامانه‌های غیر بومی برای برگزاری امتحانات پیش رو استفاده کنند؟ بیان كرد: امکان استفاده از پیام‌رسان‌ها و سامانه‌های غیر بومی برای برگزاری امتحانات وجود ندارد.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب