آیا ابرغذاها واقعاً وجود دارند؟
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، اصطلاح ابرغذا یا سوپرفود هیچ تعریف علمی ندارد و درواقع نوعی روش برای بازاریابی است. میوهها و سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدان مانند بلوبری، کیوی و گوجی بری معمولاً از مواد غذایی هستند که در صدر فهرست ابرغذاها قرار میگیرند. آنتیاکسیدانها مانند ویتامین اِی، سی و ای توانایی مقابله با رادیکالهای آزاد را دارند و از سرطان جلوگیری میکنند.
با این حال شواهدی مبنی بر اثرگذاری آنتیاکسیدانها در رژیم غذایی وجود ندارد. نتایج مطالعات نشان میدهد که روند هضم سیستم گوارشی بخش زیادی از آنتیاکسیدانهای دریافتشده از توتها را از بین میبرد. علاوهبراین برای تأمین غلظت آنتیاکسیدان موردنیاز بدن فرد باید مقادیر بسیار زیادی از به اصطلاح ابرغذاها را مصرف کند. با این حال مواد غذایی که در دسته ابرغذاها قرار میگیرند سالم بوده و میتوانند رژیم غذایی متعادلی را شکل دهند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/