محور سیاستهای فرهنگی دانشگاهها انس با قرآن و تعمیق باورهای دینی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در افتتاحیه جشنواره قرآنی «مُلک» که در بیت علامه طباطبایی در قم برگزار شد، در ارتباطی برخط، ضمن گرامیداشت سالروز بزرگداشت علامه طباطبایی گفت: امید است که ما بتوانیم آنچه را که ایشان سالهای سال مورد توجه و پژوهش قرار دادهاند در فضاهای دانشگاهی و مراکز آموزش عالی به کار بگیریم.
وی افزود: در سیاستهای حوزه فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم فراگیر شدن فضای قرآنی، انس با قرآن و تعمیق باورهای دینی در میان دانشجویان اهمیت فراوان دارد. تلاش وزارت علوم و مسئولان دانشگاهها بر این است که تنوع بیشتری به فضاها و فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها دهیم تا فرصت کافی برای مشارکت حداکثری دانشجویان عزیز در این برنامهها را مهیا سازیم.
فعالیتهای قرآنی دانشگاهها باید معطوف به فهم قرآن باشد
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: قرآن کتابی آسمانی است که برای هر زمان و هر مکانی، در هر شرایطی سخنی برای گفتن دارد و راهگشای تمام امور است؛ لذا تمامی فعالیتهای قرآنی در کشور و دانشگاهها باید معطوف به فهم قرآن و استراج درونمایه و رهنمودهای آن باشد که نظامنامه اخلاقی و سبک زندگی دینی را برای جوامع انسانی فراهم میسازد.
غفاری بیان کرد: فعالیتهای قرآنی که در حوزههای علمیه و دانشگاهها انجام میشود برای سایر مراکز بسیار درخور اهمیت است؛ امیدواریم بهزودی با فضایی مواجه شویم که این جشنوارهها و مراسمها بهصورت حضوری و در محیط دانشگاه انجام شود تا بتواند بیش از پیش دانشجویان را با راه و رسم قرآن آشنا کند.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/