دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قاسمی پیربلوطی در گفتگو با آنا:

13 آبان نمادی از روحیه استکبارستیزی و آرمان‌گرایی دانش‌آموزان است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد عنوان کرد: 13 آبان نمادی از روحیه استکبارستیزی، آزادی‌خواهی، استقلال‌طلبی و آرمان‌گرایی دانش‌آموزان و دانشجویان است.
کد خبر : 527636
72924678_858475644573567_689682904991833774_n.jpg

محمد قاسمی پیربلوطی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهرکرد با برشمردن اهداف انقلاب اسلامی اظهار کرد: وابستگی نداشتن به بيگانگان، رد سلطه‌پذيری، رابطه براساس احترام متقابل، آزادی سیاسی و اجتماعی در چارچوب احکام اسلام، برابری در اجرای قانون و تحقق عدالت و برچيدن بساط ظلم و فساد از اهداف انقلاب اسلامی است.


وی اضافه کرد: 13 آبان، روز تجلی و حماسه‌سازی ملت ایران اسلامی به‌ویژه قشر دانش‌آموز و دانشجو در برابر استکبار جهانی است.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد افزود: 13 آبان 1342 سالروز تبعید امام راحل به ترکیه، 13 آبان 1357 شهادت جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان انقلابی و 13 آبان 1358 روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و به تعبیر امام خمینی(ره) انقلاب دوم، رخدادهای تاريخ‌سازی هستند که بر دخالت استکبار بر سرنوشت  ایران اسلامی مهر بطلان زدند.


قاسمی پیربلوطی بیان کرد: وقایع آبان در سال‌های مختلف يادآور حوادث مهمی است که در شکل‌گيری انقلاب اسلامی و حذف نمادهای استکبار از صحنه اداره ایران نقش اساسی ایفا کرده است.


وی یادآور شد: 13 آبان روز دانش‌آموزان انقلابی است که گوهر علم و دانش را در آيينه شجاعت، حماسه و دلیری همراه و غبار خودباختگی را از سیمای ایران پاک کردند.


13 آبان نمادی از روحیه استکبارستیزی است


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد عنوان کرد: 13 آبان به‌عنوان یکی از روزهای سرنوشت‌ساز، نمادی از روحیه استکبارستیزی، آزادی‌خواهی،  استقلال‌طلبی و آرمان‌گرایی دانش‌آموزان و دانشجویان است.


قاسمی پیربلوطی متذکر شد: اشغال سفارت آمریکا در اعتراض به دخالت‌ها و ظلم به ملت ایران، نمادی از مقاومت، پایداری و روحیه استکبارستیزی است. این حرکت دانشجویان خشم آمریکایی‌ها را برانگیخت و آنان که ناتوان از درک ملت استقلال‌طلب و آزادی‌خواه ایران اسلامی بودند به اقداماتی ضد جمهوری اسلامی ایران پرداختند.


این استاد دانشگاه تأکید کرد: آمریکای جنایتکار پس از بی‌ثمر ماندن تلاش‌های ظالمانه به اقدامات جدی‌تری مانند قطع کامل روابط سیاسی در 20 مهر 1359، حمله نظامی به ایران،  تجاوز به خاک ایران و تحمل شکست بزرگ در صحرای طبس، محاصره اقتصادی، بلوکه کردن دارایی‌ها و اموال ایران روی آورد.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تشریح کرد: اشغال لانه جاسوسی آمریکا در تهران و گروگان‌گيری جاسوسان کاخ سفيد، فقط يک حادثه سياسی در حد تعطیل شدن سفارتخانه نبود، بلکه آغاز تحول عميقی بود که در خاورميانه و در سطح جهان برای آشکار ساختن ماهيت پنهان‌ گردانندگان سیاست خارجی آمريکا به وقوع پیوست.


قاسمی پیربلوطی توضیح داد: امروز جريان‌های استکباری با نفوذ به پيکره جوامع، می‌کوشند این دیدگاه را مطرح کنند که تنها راه رشد و توسعه جوامع از مسیر انديشه‌های لیبرالیستی غرب می‌گذرد و الگوی آمريکايی این نوع اندیشه و بينش را با شيوه‌ها و ابزارهای مختلف ترويج می‌د‌هد.


وی ادامه داد: شهادت دانش‌آموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمريکا این رسالت دینی و ملی  را در ما ايجاد می‌کند تا با اراده ملی به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، ماهیت اصلی و نیات مغرضانه سردمداران استکبار  را درک کرده و با بینش و بصیرت در راستای اعتلای ارزش‌های انقلاب، عزتمندی ایران اسلامی و حفاظت از دستاوردهای انقلاب گام برداریم.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب