تولید خامه کمچرب با بهرهگیری از فناوری نوین
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یک گروه تحقیقاتی ایرانی با استفاده از فناوری نوین کویتاسیون هیدرودینامیک موفق به تولید خامهای شدهاند که نهتنها چربی اشباع کمتری دارد بلکه دارای خواص تغذیهای بهتر و بیشتری است. این خامه بافت یکنواختی داشته و میزان کالری کمتری دارد. در این محصول از نشاسته ذرت استفاده شده که در نتیجه آن خامهای باکیفیت بالا و ارزش غذایی بیشتر به عمل میآید.
این امر نهتنها هزینه تولید خامه و قیمت نهایی را کاهش میدهد بلکه منجر به کاهش چاقی، کلسترول و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میشود. براساس آنالیزهای حسی و بافتسنجی و آزمونهای فیزیکی وشیمیایی روی نمونههای تولیدشده، جایگزین کردن کویتاسیون مسیر درستی برای تولید خامه بوده است. از این دستگاه بهعنوان یک همگنساز برای تولید خامه بدون استفاده از پایدارکنندههای شیمیایی هم استفاده میشود.
انتهای پیام/4021/پ
انتهای پیام/