دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رحماندوست:

جشنواره «فصل همدلی» فرصتی برای برجسته‌سازی فداکاری کادر درمان است

دبیر علمی جشنواره فصل همدلی اعتقاد دارد متولیان فرهنگی باید تلاش کنند تا فداکاری های کادر درمان کشورمان در قالب فعالیت‌‌های هنری و فرهنگی برای نسل های آینده به یادگار بماند.
کد خبر : 511588
4d23e34c-07dd-4b04-aa70-059a26459187.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، مجتبی رحماندوست، دبیر علمی جشنواره فصل همدلی با بیان اینکه پیداش و شیوع ویروس کرونا در جهان، تمام کشورها را با مشکلات بزرگی مواجه کرده است، گفت: باید بپذیریم که این ویروس، سبک زندگی انسانها در تمام اقصی نقاط جهان، به ویژه ایران را دستخوش تغییرات قابل ملاحظه‌ای کرده است.


وی با تاکید بر اینکه مردم و به خصوص کادر درمان در مقابله با کرونا، این دشمن خطرناک به شدت با سختی و مشقت مواجه هستند، اظهارکرد: این مهم در حالیست که اقدامات کادر درمان و تمام کسانی‌که در مقابله با کرونا نقش مهم و اساسی دارند قابل تقدیر بوده و باید برجسته‌سازی شود.


رحماندوست هدف از برگزاری جشنواره فصل همدلی از سوی فرهنگسرای اندیشه را پرداختن و برجسته‌سازی فداکاری کادردرمان کشورمان دانست و افزود: نباید همنوع‌دوستی و فداکاری‌های این قشر از جامعه مختص به امروز که با این بیماری دست به گریبان هستیم، باشد؛ در واقع باید تلاش کرد اقدامات ارزنده کادر درمان برای نسل‌های آینده در قالب کارهای فرهنگی و هنری در حافظه تاریخ به یادگار بماند.


دبیر علمی جشنواره فصل همدلی با اشاره به نقش مهم و غیرقابل انکار آثار هنری در ترویج فرهنگ ایثار، شهامت و از خودگذشتگی، تصریح کرد: دست‌اندرکاران و متولیان فرهنگی پس از پایان جنگ تحمیلی همواره کوشیدند تا اقدامات رزمندگان و شهدا را زنده نگه دارند؛ امروزه نیز متولیان فرهنگی در قالب تولید آثار فاخر در زمینه کتاب، رمان و فیلم مجاهدت های کادر درمان را ماندگار خواهند کرد.


وی با بیان اینکه فرهنگسرای اندیشه در قالب برگزاری جشنواره فصل همدلی فرصت مناسبی در راستای زنده نگه داشتن اقدامات کادر درمان در مقابله با کرونا را فراهم کرده است، خاطرنشان کرد: بدون شک نویسندگان، شاعران و سایر هنرمندان به واسطه خلق آثار فاخر، ارزش و جایگاه والای کادر درمان را به منصه ظهور خواهند رساند.


این گزارش می‌افزاید، جشنواره فصل همدلی در دو بخش شعر (کلاسیک، نو، ترانه) و داستان (داستان کوتاه، داستانک، خاطره، دلنوشته و وقایع نگاری تاریخی_ادبی دوران کرونا) برگزار می شود و علاقه‌مندان به ادبیات داستانی و شعر دعوت می توانند داستان‌ها و اشعار خود را با موضوع محوری همدلی و مواسات و نگاهی به عناوین: صلح و آرامش، فرشته‌های زمینی (یاریگران- مدافعان و ایثارگران سلامت)، پایداری و صبر، امید- خودباوری و شکوفایی، اخلاق، معنویت، نیایش و عظمت خالق برای جشنواره ارسال کنند.


علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی فرهنگ سرای اندیشه مراجعه کنند.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب