دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 شهريور 1399 - 08:00
حمیدیه در گفتگو با آنا:

مراکز جامع سلول‌های بنیادی توسعه می‌یابند

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تاکنون هفت مرکز جامع سلول‌های بنیادی در کشور راه‌اندازی شده و در سال جاری نیز چند مرکز دیگر افتتاح خواهد شد.
کد خبر : 508483
Saeed Sajjadi 25.JPG

امیرعلی حمیدیه در گفتگو با خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به این که  برنامه‌های آموزشی گروه‌های بالینی فعال در حوزه سلول‌های بنیادی نیاز به توسعه و گسترش دارد، بیان کرد: محصولات بسیاری در این حوزه ساخته شده اما نیاز به مجوز گروه‌های درمانی  دارد، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در حال پیگیری این موضوع از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.


وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های ستاد تکمیل‌ و راه‌اندازی مراکز جامع سلول‌های بنیادی است که نتایج بسیار موفقی نیز داشته است. تاکنون هفت مرکز در اقصی نقاط ایران راه‌اندازی شده است. چند مرکز دیگر نیز در مرحله آماده‌سازی قرار دارند که امیدواریم در سال جاری راه‌اندازی شوند.


مراکز جامعه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه‌ها یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در کشور به شمار می‌رود که در استان‌های بزرگ و کلان منطقه‌های علوم پزشکی کشور در حال و گسترش است. فعالیت‌های این مراکز بر آموزش، تحقیقات و تربیت منابع انسانی،‌ توسعه فناوری و تجاری‌سازی و بازار محصولات سلولی و توسعه خدمات بالینی مبتنی بر فناوری علوم سلولی متمرکز  است.


این مراکز شامل مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان، مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی شیراز،  مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی یزد و  مرکز جامع سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌شود.


نتهای پیام/4021/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب