ناشنوایی هم به عوارض کرونا اضافه شد
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درحالیکه پیش از این از بین رفتن حس بویایی و چشایی در فهرست عوارض بیماری کرونا قرار داشت، دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز در تازهترین تحقیقات خود پیرامون ویروس کرونا، ناشنوایی را یکی از علائم ابتلای این ویروس معرفی کردند.
تحقیقی که توسط دانشمندان دانشگاه جان هاپکینز انجام شده نشان میدهد این ویروس میتواند نهتنها بینی و گلو بلکه گوش و استخوان ماستوئیدی جمجمه را نیز آلوده کند.
آنها در مطالعه خود یک زن ۸۰ ساله و دو مرد ۶۰ ساله را که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جانباخته بودند، مورد تجزیهوتحلیل قراردادند؛ در این بررسی مشخص شد که آنها این ویروس را در گوش میانی چپ و راست خود داشتهاند.
درحالیکه حجم نمونه برای مطالعه بسیار اندک بود؛ اما یافتهها حاکی از آن است که مشکلات گوش از جمله از دست دادن شنوایی میتواند نشانهای از ابتلا به کرونا ویروس باشد.
به گفته محققان این دانشگاه محاصره استخوان ماستوئید و گوش میانی توسط ویروس کرونا ممکن است در بیماران زنده هم رخ دهد.
در حال حاضر مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا (CDC) علائم رایج بیماری کووید-۱۹ را تب بالا، سرفه شدید و از بین رفتن حس بویایی و چشایی معرفی کرده است که بر این اساس توصیه کرده منظور از تب بالا افزایش دمای بدن تا حدی است که بهراحتی با پشت دست احساس شود و یا سرفه معمولی را نمیتوان لزوماً از علائم بیماری دانست و اگر در هر ساعت فرد دچار سرفه شود میتواند به معنای بیماری باشد.
حمله کرونا به ارگانهای مختلف بدن تاکنون باعث شده عوارض داخلی و بروز یافته متعددی برای این بیماری مهلک شناسایی شود و امکان دارد همچنان شاهد موارد دیگری از تأثیرات کووید-19 بر بدن افراد مبتلا باشیم .
انتهای پیام/4145/پ
انتهای پیام/