اهرم فشار در سینما معنا ندارد/ سازمان سینمایی به صاحبان فیلم برای مشارکت در اکران تسهیلات بدهد
سعید سعدی در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی سالنهای سینما از اول تیرماه با شرط ظرفیت ۵۰ درصد و رعایت کامل پروتکلها گفت: من به همراه همکارانم در «انجمن صنفی کارفرمایی مؤسسات پخش» در حال رایزنی هستیم تا در روندی منطقی، تهیهکنندگان راغب شوند با درنظرگرفتن شرایط اعلامشده فیلمهای خود را اکران کنند.
وی اظهار کرد: طبیعی است که تهیهکننده یا سرمایهگذاری که به فروش فیلم امید زیادی دارد، به راحتی راضی نمیشود که تنها با 50 درصد از ظرفیت سالن، فیلم خود را اکران کند
تهیهکننده فیلم «مغزهای کوچک زنگزده» عنوان کرد: با سازمان سینمایی صحبت کردهایم تا برای تهیهکنندگانی که فیلمهایشان را در این مقطع اکران میکنند امتیازات و یا حتی سوبسیدهایی در نظر گرفته شود تا آنها هم از این بابت نگرانی کمتری داشته باشند.
سعدی در ادامه افزود: امیدوارم این تعامل شکل بگیرد و چرخه فیلم از این رکود چهارماهه خارج شود چرا که در این بازه طولانی که سینماها تعطیل بودند، خسارات زیادی به سینماداران و کارکنان آن وارد شد.
وی تصریح کرد: فیلمهای زیادی پشت خط اکران ماندهاند که باید روی پرده بروند و دیده شوند تا فیلمسازان و تهیهکنندگان برای تولیدات بعدی انگیزه و انرژی داشته باشند.
سعدی درباره این موضوع که سازمان سینمایی تا چه اندازه میتواند برای ملزمکردن تهیهکنندگان به اکران فیلمهایشان از شیوههای الزامآور و یا حتی تنبیهی استفاده کند نیز گفت: اهرم فشار در عالم سینما معنا و کاربردی ندارد. باید راهکارهایی را پیدا کنیم که فیلمهای پرفروش هم وارد اکران شوند و این نیازمند تعامل است و نه دستور و بخشنامه. حمایت از فیلمها و دادن تسهیلاتی در حوزه تبلیغات به مالکان فیلمها و سینماداران باعث میشود تا کارهایی که به گیشه رونق میدهند نیز وارد جریان اکران شوند.
این تهیهکننده سینما و تلویزیون در ادامه افزود: علاوه بر بحث اکران و پخش فیلم، باید موضوع تولیدات سینمایی را هم در نظر بگیریم. از آنجایی که امسال چرخه مالی سینمای ایران وضعیتی خوبی ندارد و با توجه به زمان باقیمانده تا جشنواره فیلم فجر باید همه عوامل و اهالی سینما همکاری کنند تا تولیدات سینمایی با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسند البته در این میان نقش بازیگران مطرح و سوپراستارها مهمتر است چرا که عوامل فنی و پشت صحنه معمولاً دستمزدهای کمتری میگیرند.
وی افزود: در هر حال همه باید همکاری و همیاری کنیم تا این شرایط سخت تمام شود و این موضوع هم باید داوطلبانه باشد و با زور و اجبار کاری پیش نمیرود.
انتهای پیام/4104/پ
انتهای پیام/