توسعه هوش مصنوعی برای تشخیص تومورهای مغزی
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از انگجت، هوش مصنوعی در تشخیص سرطان پستان، سرطان ریه و سرطان پوست بهتر از پزشکان عمل کرده است. اکنون محققان اینتل و دانشگاه پنسیلوانیا روی تومورهای مغزی تمرکز کردهاند. با استفاده از سختافزار و نرمافزار هوشمصنوعیِ اینتل، مرکز درمانی دانشگاه پنسیلوانیا 29 مؤسسه بینالمللی مراقبتهای درمانی و پژوهشی را هدایت میکند تا یک مدل هوش مصنوعی برای تشخیص تومورهای مغزی ایجاد کند.
این مدل بر اساس بزرگترین مجموعه دادههای تومور مغزی است و اینتل این کار را بدون به اشتراکگذاری دادههای حساس بیمار انجام خواهد داد.
این پروژه مبتنی بر تکنیکی به نام یادگیری متحد است که یک الگوریتم را در سرورهای غیرمتمرکز آموزش میدهد، بهطوریکه بیمارستانها میتوانند بدون به اشتراک گذاشتن دادههای بیمار، با یکدیگر همکاری کنند.
این امر به مؤسساتی از ایالاتمتحده، كانادا، انگلیس، آلمان، هلند، سوئیس و هند اجازه میدهد تا دادههای بسیار بزرگتری را نسبت به هركدام از مؤسسات خود ایجاد كنند.
یکی از مقامات شرکت اینتل در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: هوش مصنوعی نوید خوبی برای تشخیص زودرس تومورهای مغزی میدهد، اما برای دستیابی به پتانسیل کامل، به دادههای بیشتری نیاز دارد.
هنوز مشخص نیست که چقدر طول میکشد تا این مدل توسعه یابد، اما این پروژه از طریق کمکهزینه 1.2 میلیون دلاری طی سه سال، از موسسه ملی سلامت (NIH) تأمین میشود.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/