دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
فناوری در مبارزه با کرونا/14؛

حسگر تشخیص علائم کرونا تولید شد

محققان دانشگاه نورث‌وسترن یک حسگر چسبی ساخته‌اند که می‌تواند با رصد لرزش‌های قفسه سینه، علائم ویروس کرونا را رصد کند.
کد خبر : 487684
sensor-detect-track-covid-symptoms.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نکست‌وب، محققان یک گجت پوشیدنی جدید ساخته‌اند که با چسبیدن به گلو می‌تواند علائم ویروس کرونا را تشخیص دهد.


این دستگاه کوچک از جنس سیلیکون نرم است و به پایین گلو چسبانده می‌شود. سپس سرفه، تنفس، ضربان قلب و دمای بدن را کنترل می‌کند. تمام این داده‌ها به یک سرویس ابری فرستاده می‌شوند، که در آن الگوریتم‌ها علائم بیماری را شناسایی می‌کنند.


سپس سیستم خلاصه‌های گرافیکی از علائم را به پزشک می‌فرستد که او می‌تواند از آنها برای درمان کرونا استفاده کند.



در پایان هرروز، کاربر این وصله را جدا کرده و آن را روی یک شارژر بی‌سیم قرار می‌دهد. ازآنجاکه این دستگاه سیم، قطب مغناطیسی، درگاه شارژ یا باتری قابل تعویض ندارد، می‌توان آن را شست و به‌راحتی ضدعفونی کرد.


این دستگاه در دانشگاه نورث‌وسترن ساخته شده و الگوریتم‌ها نیز توسط دانشمندان در یک بیمارستان تحقیقاتی در شیکاگو ایجاد شده است.


سنسورهای موجود در این دستگاه، ارتعاشات ناشی از حرکات قفسه سینه را تشخیص می‌دهند.


دلیل اینکه این دستگاه برای اندازه‌گیری میزان تنفس، صداها و غیره روی قسمت پایینی گلو قرار می‌گیرد، این است که در این نقطه جریان هوا در نزدیکی سطح پوست قرار دارد.


این دستگاه در حال حاضر روی 25 بیمار مبتلابه COVID-19 مورد آزمایش قرار گرفته است.


تیم تحقیقات از داده‌های آزمایشی برای تقویت الگوریتم‌های خود استفاده خواهد کرد. آنها همچنین قصد دارند اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون را به نسخه‌های بعدی دستگاه اضافه کنند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب