دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفتگو با آنا روایت شد؛

جانباز دفاع مقدس چگونه پدیده «نون. خ۲» شد؟/ از «عمو کاووس» امروز تا رزمنده دیروز هوانیروز + تصاویر

رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس گفت: من تمام هشت سال جنگ تحمیلی را در جبهه، کنار دوستان رزمنده‌ام حضور داشتم. هیچ وقت از آن فضا دل نمی‌کندم؛ نهایتاً چند روز را مرخصی می‌گرفتم و دوباره چند ماه مداوم در مناطق عملیاتی مشغول بودم.
کد خبر : 485568
iiiiiiiiiiiiiiiii.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، شهرستان‌های مختلف کشورمان مأمن هنرمندان بومی بسیاری هستند که به هر دلیل کمتر می‌توانند روی آنتن سیمای ملی خودی نشان دهند؛ جز اینکه برخی فیلم‌ها و سریال‌ها دوربین خود را به سمت قصه‌ها و مناطق بومی بچرخانند و از این چهره‌ها رونمایی بهتری داشته باشند.


سریال «نون. خ» از جمله تولیداتی است که جای پای خود را در سریال‌های تلویزیون حسابی باز کرد و کم‌کم نیز به فکر تولید فصل سوم خود خواهد افتاد. در این راستا توانست بازیگرانی جذاب و کاربلد را در معرض چشم مخاطبان تلویزیون بنشاند که یک مورد آن عموکاووس است!


حضور هشت ساله در مناطق عملیاتی سال‌های جنگ تحمیلی


ماشاءالله وروایی، عمو کاووس مجموعه «نون. خ» سابقه جالبی دارد، آنچنان که خود در گفتگو با خبرگزاری آنا توضیح می‌دهد: من بعد از گرفتن دیپلم وارد ارتش شدم و بعدتر درجه سروانی گرفتم. اکنون نیز افتخار 33 سال خدمت در هوانیروز را دارم. در دوران دفاع مقدس جزء پرسنل فنی هوایی بودم و نه خلبان که برخی جاها به اشتباه ذکر کرده‌اند.


ماشالله وروایی


وی همچنین یادآور شد: در آن سال‌ها در قالب کادر هوایی فعال بودیم و با هلیکوپتر امکانات و تجهیزاتی را برای مناطق عملیاتی و یا جابجایی و کمک به سانحه‌دیدگان و مجروحان تدارک می‌دیدیم.



مأموریت‌های هوایی ما صرفاً محدود به منطقه کرمانشاه نمی‌شد. زمانی به منطقه، غرب، جنوب و غیره هم اعزام می‌شدیم و در خیلی از عملیات‌هایی که نیروی هوایی در آن حضور داشت، خود من حاضر بودم.



این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: من تمام هشت سال جنگ تحمیلی را در جبهه، کنار دوستان رزمنده‌ام حضور داشتم. هیچ وقت از آن فضا دل نمی‌کندم؛ نهایتاً چند روز را مرخصی می‌گرفتم و دوباره چند ماه مداوم در مناطق عملیاتی مشغول بودم.


رفاقت با شهدای خلبان و شاخص جنگ تحمیلی


وروایی با اشاره به آن سال‌ها گفت: شهر ما مرزی بود و هوانیروز هم همیشه جزء نیروهای خط مقدم به حساب می‌آمد؛ البته مأموریت‌های ما صرفاً محدود به منطقه کرمانشاه نمی‌شد. زمانی به منطقه، غرب، جنوب و غیره هم اعزام می‌شدیم و در خیلی از عملیات‌هایی که نیروی هوایی در آن حضور داشت، خود من حاضر بودم.


ماشالله وروایی


بازیگر این سال‌های سیما که خود از جانبازان جنگ تحمیلی است، گفت: هنوز هم عوارض ریوی، شنوایی و بینایی ناشی از آن دوران در بدنم هست هرچند این جانبازی در جایی ثبت نشده است. همان زمان من با شهدای بزرگی مثل کشوری، شمشادیان، سهیلیان و غیره که از شهدای شاخص و خلبانان کشورمان در آن سال‌‎ها بودند، از نزدیک ارتباط داشتم. چه عزیزانی دیگری که خودم شاهد شهادتشان بوده‌ام.


چگونگی بازیگر شدن و رسیدن به عموکاووس


این بازیگر به حضور خود در فعالیت‌های هنری اشاره داشت و گفت: من در کنار تخصصی که در هوانیروز داشتم، همزمان سعی می‌کردم در فعالیت‌های عقیدتی و سیاسی نیروهای مسلح و حتی رادیو و تلویزیون کرمانشاه فعال باشم. تقریبا از سال 1361 تا به الان نیز با رادیو و تلویزیون استانی همکاری دارم.



هنوز هم عوارض ریوی، شنوایی و بینایی ناشی از آن دوران در بدنم هست. همان زمان من با شهدایی بزرگی مثل کشوری، شمشادیان، سهیلیان و غیره که از شهدای شاخص و خلبانان کشورمان در آن سال‌‎ها بودند، از نزدیک ارتباط داشتم.



وروایی درباره حضور خود در سریال «نون. خ» گفت: زمانی که می‌خواستند سریال را بسازند، من هم تست دادم و به لطف دوستان از جمله سعید آقاخانی انتخاب شدم. فکر می‌کنم «عمو کاووس» سریال چیزی شد که مردم دوستش داشتند.


ماشالله وروایی


وی درباره پیشنهادهای دیگر بازیگری عنوان کرد: من قبل از این سریال، چندین کار با مراکز استانی مثل کرمانشاه، کردستان و ایلام انجام داده‌ام. با مسعود جعفری جوزانی هم احتمالاً در یکی دو سریالی که قرار است برای استان کرمانشاه بسازند، از جمله سریالی درباره «یارمحمدخان» سردار مشروطه همکاری داشته باشم که فعلاً در مرحله برآورد بودجه است.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب