دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری:

در پویش «شب نشانی» روایتگر «سقای آب و ادب» بودم/ بیانیه گام دوم انقلاب نصب‌العین تمام تولیدات حوزه هنری است

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را نصب‌العین تمام تولیدات این نهاد دانست.
کد خبر : 482989
D1737405T13245061(web)(b).jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی رادیو گفت‌و‌گو، برنامه «گفت و گوی فرهنگی» ویژه حوزه هنری و دفترهای آن با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و بازیگر و کارگردان از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.


زارعی در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان داشت: ما در حوزه هنری طوری تربیت شدیم که به جای شعار دادن عمل می کنیم.


این کارگردان تئاتر با اشاره به راه اندازی "پویش شب نشانی" از شب اول فروردین ماه امسال گفت: با این پویش حدود 300 برنامه در فضای مجازی تولید شد و خودم هم کتاب "سقای آب و ادب" نوشته سید مهدی شجاعی را در چهار قسمت روایتگری کردم. بقیه دوستان نیز در واحدهای مختلف مراکز حوزه هنری به کتابخوانی، شعرخوانی و آموزش هنرهای تجسمی و انواع سرگرمی ها در خانه مشغول شدند.


مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری یادآور شد: چندین نقل حماسی نیز از شاهنامه فردوسی توسط برجسته ترین نقالان ایران تولید و در فضای مجازی منتشر شد.


زارعی در بخش دیگر این "گفت وگوی فرهنگی" با بیان اینکه هنر انقلاب یک مکتب الهی را دنبال می کند گفت: انسان پا به این جهان گذاشته تا مورد آزمون قرار گیرد اما هنرمند باید در این آزمون و خطاها به ذات اقدس الهی وصل شود و آثارش مصرف کنندگان را در مسیر توحید، یکتاپرستی و رسیدن به ذات اقدس الهی قرار دهد.


وی "معنویت"، "حقیقت" و "تعهد" را سه مولفه ساختاری هنر انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: این مولفه ها هنر انقلاب را در مسیر به حرکت درآورده اند تا هنرمند و هنر انقلاب اسلامی مخاطبان را به پدیدآورنده جهان هستی وصل و نزدیک کنند.


مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری یادآور شد: دو رئیس جمهور دولت اصلاحات و دولت سازندگی تصمیم گرفته بودند که وزارت ارشاد را در حوزه هنری ادغام کنند اما مقام معظم رهبری فرمودند که شما حق ندارید به ساختار حوزه هنری دست بزنید زیرا رسالت حوزه هنری از رسالت وزارت ارشاد کاملاً متفاوت است.


زارعی ادامه داد: مقام معظم رهبری یک چارچوب و خط مشی مشخص را برای حوزه هنری تعیین فرمودند تا هر مدیری که بر سر کار می آید این خط مشی را ادامه دهد و با ایده و خلاقیت خود حوزه هنری را بارورتر کند.


وی با بیان اینکه حوزه هنری انقلاب اسلامی در راستای هنر متعالی، انسانی، حقیقت طلب طراحی شده گفت: بخش های مختلف فعال در حوزه هنری از قبیل تئاتر، سینما، ادبیات و هنرهای تجسمی و غیره در همین مسیر حرکت می کنند.


مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تأکید کرد: ما به هنر غربی نیازی نداریم، زیرا هنر غربی حرف و محتوایی برای گفتن ندارد و اگر هم دارد از مشرق زمین گرفته و از آنِ خود کرده است.


زارعی با بیان اینکه ایرانیان از همان ابتدا یکتاپرست و با حجاب و عفت بودند گفت: اسکندر مقدونی در حمله به ایران عاشق لباس ایرانی شد و تا پایان عمرش هم لباس ایرانی به تن کرد. جالب است که اروپایی ها کت و شلوار را لباس متعلق به فرهنگ خودشان می دانند درصورتیکه این شکل از پوشش فاخر و جذاب تعلق به ماست.


این مقام مسئول ضمن بیان اینکه زندگی بسیاری از هنرمندان تئاتر با مشکل مواجه شده و حتی برخی از آنها برای تأمین نان شب خود هم دچار مشکل شده اند، از کمیسیون مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که تئاتر به عنوان یک شغل و صنف محسوب شود و برای این قشر بیمه بیکاری و حقوق کارگری نیز لحاظ شود.


وی با اشاره به اینکه حوزه هنری بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را نصب العین تمامی تولیدات هنری خود قرار داده گفت: ما در تلاشیم تا نیروی انسانی هنرمند، مستعد، جوان، متعهد و انقلابی را کشف کنیم و در این راستا پرورش دهیم.


زارعی با اشاره به راه اندازی جریان "تئاتر مردمی بچه های مسجد" در مرکز هنرهای نمایشی از قبل صدور بیانیه گام دوم انقلاب گفت: ما در محلات و مساجد و حتی روستاهای کشورمان گروه تئاتر بچه های مسجد را تشکیل داده و از آن ها حمایت می کنیم تا در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کنند.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب