دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی دانشگاه آزاد:

غلبه بر موانع رونق تولید و اشتغال، بدون رهبری علمی مجلات دانشگاهی محقق نخواهد شد

مدیرکل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: عبور از بحران کرونا و غلبه بر موانع رونق تولید و اشتغال، بدون رهبری علمی مجلات دانشگاهی محقق نخواهد شد.
کد خبر : 482271
N82842101-72200251.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علی جهان با اشاره به ابلاغ شیوه‌نامه بررسی حکمرانی در جهان پساکرونا توسط رئیس دانشگاه و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی رونق تولید و اشتغال، گفت: کرونا اشتغال جامعه و رکود تولید را هدف گرفته و اکنون ضرورت جهت‌دار شدن فعالیت‌های پژوهشی کشور در مسیر رفع مشکلات بیش از پیش آشکار می‌شود؛ به طوری که عبور از بحران کرونا و غلبه بر موانع رونق تولید و اشتغال، بدون رهبری علمی مجلات دانشگاهی محقق نخواهد شد.
وی ادامه داد: گستردگی ویروس کرونا، تعادل عرضه و تقاضا را بهم ریخته به‌طوری که نیازهای جدید در عرصه تولید و خدمات به سرعت در حال شکل‌گیری هستند. تعطیلی بسیاری از مشاغل و به‌طور همزمان نیاز به تجهیزات حفاظتی و درمانی و خدمات نوین تامین مواد غذایی و سایر اقلام در شرایط محدودیت جابه‌جایی افراد و جریان مواد و کالاها، از جمله چالش‌های کرونا برای اقتصاد ایران و جهان است.
مدیرکل امور کتابخانه‌ها، مجلات، انتشارات علمی و علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و آغاز سال جهش تولید، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری تاکید داشته‌اند که قوی شدن کشور فراتر از عرصه دفاعی و نظامی، شامل ابعاد اقتصادی، علمی، فرهنگی، سیاسی و تبلیغاتی هم می‌شود. امروز مسئولیت همگان به خصوص قشر محقق دوچندان است. کار ۱۰ برابری مورد نظر رهبر انقلاب در عرصه دانشگاه، تولید علم و گسترش آن است.
جهان افزود: اقدامات هوشمندانه می‌تواند ضمن جبران فرصت‌های از دست رفته اقتصادی، خسارت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا در کسب و کارها را جبران کند. در این راستا نشریات علمی نقش محوری برای ارتباط بین صنعت و دانشگاه و معرفی پژوهش‌های کاربردی و فعالیت‌های دانش‌بنیان دارند.
وی خاطرنشان کرد: از دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌ها خواسته شده تا در این سال هر نشریه علمی همسو با نشریات معتبر بین‌المللی، ویژه‌نامه‌هایی را در چارچوب محور موضوعی مجله به مقالات و پژوهش‌هایی با تمرکز بر پاسخ‌دهی به نیازهای جامعه اختصاص دهند. لذا نشریات می‌توانند در راستای زمینه تخصصی خود، بحران کرونا، جهش تولید و ارتباط آن‌ها را از ابعاد مختلف زیست‌شناسی، روان‌شناسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آینده‌پژوهی و... در میان نخبگان علمی به بحث گذاشته و یافته‌های پژوهشی را منتشر کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب