پهپادهای تشخیص تب و سرفه به پرواز درمیآیند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دیجیتال ترندز، در طول بحران ویروس کرونا، پهپادها به طور فزایندهای وارد عمل شده اند که در درجه اول به عنوان ابزارهای نظارتی و بلندگوهای متحرک برای یادآوری اهمیت قرنطینه خانگی به مردم، استفاده میشوند. اما موارد استفاده دیگری نیز برای پهپادها وجود دارد.
ماه گذشته، شرکت کانادایی Draganfly، در حال کار بر روی فناوریای بود تا از پهپادها در دوره کنونی شیوع ویروس کرونا استفاده کند. به این ترتیب که با مجهز کردن آنها توسط یک سنسور حرارتی و فناوری دید هوشمند رایانهای، به آنها امکان تشخیص بالقوه از راه دور را بدهد. این میتواند باعث شود که میزان خواندن دمای بدن نسبت به روش فعلی استفاده از دستگاههایی مانند دماسنج مادون قرمز دستی، کارایی بیشتری داشته باشد.
این شرکت به تازگی اعلام کرد که برای استقرار پهپادهای تشخیص کرونای خود در استرالیا توافق کرده است. با همکاری وزارت دفاع استرالیا و دانشگاه استرالیا جنوبی، این پهپادها برای نظارت از راه دور و ردیابی افراد مبتلا به شرایط عفونی و تنفسی استقرار مییابند تا از انتشار بیشتر ویروس کرونا در استرالیا جلوگیری کنند.
بودجه اولیه این پروژه 1.5 میلیون دلار است.
این پهپادها با استفاده از فناوری خود قادر هستند از راه دور دمای بدن، تب، ضربان قلب و تنفس را کنترل کنند و همچنین عطسه و سرفه افراد در مکانهای شلوغ را تشخیص دهند.
مدیرعامل این شرکت کانادایی گفت: این پهپادها در نقاط مختلفی مستقر میشوند. البته در مناطقی که بیشترین میزان شناسایی در حال حاضر مورد نیاز و اولویت است، بیشتر به کار گرفته خواهند شد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/