دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 آذر 1401 - 15:32
دبیر انجمن علمی گردشگری دانشگاه تهران:

تولید پهپادهایی که برای گردشگری هوشمند به پرواز در می‌آیند

تولید پهپادهایی که برای گردشگری هوشمند به پرواز در می‌آیند
کیوان نیا با اشاره به اینکه گردشگری هوشمند نیاز امروز جوامع است، گفت: با تلفیق علم فیزیک و گردشگری، پهپادهایی طراحی کرده‌ایم که از هزاران کیلومتر دورتر بتواند برای گردشگری مجازی به پرواز درآید.
کد خبر : 816494

سامان کیوان نیا، در گفت‌گو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه گردشگری هوشمند نیاز امروز جوامع است، خاطر نشان کرد: با تلفیق علم فیزیک و گردشگری، پهپادهایی طراحی کرده‌ایم که از هزاران کیلومتر دورتر بتواند کنترل شده و برای گردشگری مجازی به پرواز درآید.

وی افزود: گردشگر در منزل می‌نشیند و با استفاده از پهپاد هوشمند مستقر ما در یک محل گردشگری از جاذبه‌های گردشگری مثلا در اصفهان به صورت مجازی اما زنده لذت می‌برد.

کیوان نیا اظهار کرد: مزیت این کار زنده بودن ویدئوهایی است که آنرا نسبت به سایر نمونه‌ها در جایگاه برتر می‌کند. ضمن اینکه پهپادهای ما که در هر مکان وجود دارند به صورت فسیلی شارژ می‌شوند ضمن اینکه از هزاران کیلومتر دورتر از نظر سرعت و ارتفاع آنرا کنترل می‌کنیم.

وی ادامه داد: با این طرح در چهار جشنواره در کشورهای روسیه، آمریکا، هند و ترکیه شرکت کرده‌ و حائز مقام شده‌ایم. 

کیوان نیا در رابطه با مزایای این پهپاد اظهار کرد: می‌توانيم یکسری سایت‌ها را در کشورهای دیگر انتخاب کنیم، جانمایی برای پهپادها انجام می‌دهیم‌ و پس از استقرار پهپاد در محل، قابلیت نشان دادن زنده مکان‌های گردشگری را دارند. 

وی ادامه داد: در این راستا با سرمایه گذاری از کشور کرواسی برای معرفی جاذبه‌های این کشور، عقد قرارداد داشتیم.

گفتنی است، پرندهٔ هدایت‌پذیر از دور یا به اختصار پَهپاد که به آن هواپیمای بدون سرنشین نیز می‌گویند، گونه‌ای هواگرد هدایت‌پذیر از راه دور بی‌خلبان است.

پرواز پهپادها ممکن است تحت کنترل از راه‌دور توسط یک اپراتور انسانی، یا با درجات مختلفی از خودمختاری، مانند کمک توسط خلبان خودکار تا هواپیماهای کاملاً خودمختار که هیچ شرطی برای مداخله انسانی ندارند، انجام شود.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب