دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانستنی‌های پزشکی/ 103

اصلی‌ترین راه انتقال ویروس کرونا چیست؟

رئیس مرکز تحقیقات سل بالینی و اپیدمیولوژی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: هنوز پاسخ قطعی درباره انتقال بیماری کووید-۱۹ از طریق ذرات هوا وجود ندارد. اصلی‌ترین راه انتقال ویروس کرونا، انتقال فرد به‌ فرد است که از طریق قطرات ریز تنفسی پخش می‌شود.
کد خبر : 478821
5362641.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیام طبرسی در ارتباط با فرضیه انتقال کرونا از طریق ذرات هوا اظهار کرد: هنوز پاسخ قطعی درباره انتقال بیماری کووید-۱۹ از طریق ذرات هوا وجود ندارد. اصلی‌ترین راه انتقال ویروس کرونا، انتقال فرد به‌ فرد است که از طریق قطرات ریز تنفسی پخش می‌شود.


وی افزود: ویروس کرونا همچنین در حالت تماس، رعایت نکردن فاصله یک تا دو متری با فرد بیمار، قطرات ناشی از بازدم، سرفه، عطسه یا صحبت کردن فرد بیمار نیز منتقل می‌شود.
رئیس مرکز تحقیقات سل بالینی و اپیدمیولوژی بیمارستان مسیح دانشوری اذعان کرد: احتمال این‌که ویروس در هوا معلق بماند به‌صورت معمول وجود ندارد ولی ویروس کووید-۱۹ در محیط‌های سربسته مثل ICU و جاهایی که بیماران از دستگاه‌های کمک تنفسی استفاده می‌کنند، می‌تواند از طریق هوا به فرد دیگری منتقل شود.
طبرسی با بیان این‌که استفاده از دستگاه‌های بخور در بخش مراقبت‌های ویژه یکی دیگر از عوامل معلق ماندن ویروس کرونا در هواست گفت: با توجه به فراگیری و سرعت شیوع بالای این بیماری، کادر درمان می‌بایست بیش از پیش به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند.


گفتنی است کروناویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها و زیرمجموعهٔ کروناویریده هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید-۱۹ را شامل می‌شود.


کروناویروس‌ها در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه بر روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت. این ویروس به‌طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس منتقل شده به انسان، کشف شده است. آخرین نوع آن‌ها، کرونای جدید در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد.


انتهای پیام/4105/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب