اولویتهای ایران در جهت مقابله با ویروس کرونا در مسیر صحیحی قرار دارد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان بهداشت جهانی، مأموریت تیم کارشناسان این سازمان در ایران برای بررسی روند مقابله با ویروس کرونا به پایان رسید.
ریچارد برنان، مدیر منطقهای فوریتهای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی و مسئول تیم کارشناسان اعزامی به ایران درباره وضعیت شیوع و مقابله با ویروس کرونا در کشورمان گفت: نتایج ۵ روز جلسات و بازدیدهای اعضای تیم سازمان بهداشت جهانی از مراکز ایران نشان میدهد که استراتژیها و اولویتهای ایران در جهت مقابله با ویروس کرونا در مسیر صحیحی قرار دارد و یک رویکرد جامع برای مدیریت این شرایط ایجاد شده است. اقدامات محکمی نیز در رابطه با بیماران، آزمایشگاهها و خطرات این بیماری انجام شده و ما از تعامل سایر بخشهای جامعه ایران تحت تأثیر قرار گرفتیم.
وی ادامه داد: مقامات بهداشتی و کارکنان بهداشت و درمان ایران به سختی در حال کار و فعالیت هستند و متعهدانه برای حفظ جان مردم و مقابله با این شیوع تلاش میکنند. دولت ایران نیز با استفاده از سیستم قدرتمند بهداشت ملی و ظرفیتهای مدیریت بحران در این کشور، در حال مقابله با ویروس کرونا است.
مدیر منطقهای فوریتهای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی با تأکید بر لزوم انجام اقدامات بیشتر برای کنترل شیوع این ویروس در ایران، اظهار داشت: در حال حاضر ما بر اساس تجربیات خود در چین و دیگر کشور، در چندین زمینه مهم برای موضوع کرونا با مقامات بهداشت و درمان ایران به توافق رسیدهایم. ما بحثهای سازندهای را در مورد راههای تجزیه و تحلیل اطلاعات این ویروس انجام دادهایم و این بحثها عامل شناخت بیشتر از راههای مقابله با کرونا خواهد بود.
برنان افزود: همگی ما هنوز دانش آموزان این ویروس هستیم و باید اقدامات لازم برای رعایت بهداشت عمومی ازجمله تشخیص زودرس، جداسازی، ردیابی و کنترل بیماران در معرض خطر و حفظ سلامت کارکنان حوزه درمان را انجام دهیم.
وی تأکید کرد: مبارزه با ویروس کرونا در جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است و تمامی مردم نیز درگیر مقابله با این ویروس هستند. اقدامات به موقع و صحیح بهداشت عمومی در ایران، میتواند در روند شیوع ویروس کرونا تغییرات چشمگیری ایجاد کند.
کریستف هاملمن نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران نیز در این خصوص گفت: تعداد آزمایشگاههای مخصوص ویروس کویید ۱۹ در ایران افزایش یافته و در حال حاضر ۳۰ آزمایشگاه در این زمینه در حال فعالیت هستند. به علاوه حداقل ۲۰ آزمایشگاه دیگر نیز به زودی فعالیت خود در این خصوص را آغاز خواهند کرد.
وی افزود: سازمان بهداشت جهانی ۱۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا و ۷ تن تجهیزات محافظت کننده را برای ایران فراهم کرده است. ردیابی افراد در تماس با مبتلایان در حال گسترش است و نقاهتگاههای جدیدی در تهران و قم به منظور مراقبت از بیماران رو به بهبود، افتتاح شده است.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران اظهار کرد: سیستم بهداشتی ایران مانند هر کشور دیگری در برابر شیوع ویروس کرونا به چالش کشیده شده است. در طول مأموریت ما در ایران، وزارت بهداشت این کشور نیز یک کمپین ملی برای مقابله با کویید ۱۹ را آغاز کرد و این کمپین بر تشخیص زود هنگام، ردیابی افراد در تماس با مبتلایان، جدا سازی بیماران، درمان و مشارکت جامعه تأکید دارد.
وی تأکید کرد: سازمان بهداشت جهانی همکاری نزدیکی با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه پشتیبانیهای بینالمللی لازم در زمینه مقابله با شیوع کرونا خواهد داشت.
انتهای پیام/4127
انتهای پیام/