دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

درمان بیماری ویروس کرونا | واکسن کرونا

درمان ویروس کرونا و ساخت واکسن ویروس کرونا؛ در حال حاضر، طبق آخرین خبرها معاون وزیر علوم و فناوری چین خبر از تحقیقاتی مؤثر در زمینه آزمایش‌های اولیه ساخت واکسن و درمان ویروس کرونا داده است.
کد خبر : 474665
درمان-ویروس-کرونا-10.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تقریبا ۹۸ درصد مبتلایان به این ویروس درمان می‌شوند؛ حدود ۸۰ درصد مبتلایان به کرونا، دارای علائم خفیفی می باشند. سایر اشخاص مبتلا نیز در صورتی که به درستی محافظت شوند درمان خواهند شد.


درمان بیماری کرونا


از شروع ویروس کرونای جدید تا به امروز داروها و روش‌های درمانی مختلفی برای درمان کرونا مورد تحقیق و آزمایش‌های بالینی قرار گرفته‌اند؛
در حال حاضر، طبق آخرین خبرها معاون وزیر علوم و فناوری چین خبر از تحقیقاتی مؤثر در زمینه آزمایش‌های اولیه ساخت واکسن ویروس کرونا داده است اما باید توجه داشت که مراحل ساخت واکسن ممکن است یک یا دو سال طول بکشد.


واکسن کرونا


کشف واکسن به منظور درمان ویروس کرونا به معنی ریشه ‌کن سازی این بیماری مدرن نمی باشد.
باید دانست که روش‌ها و آزمایشات بالینی هر مرکز تحقیقاتی با دیگری متفاوت می باشد و تا درمان قطعی برای این ویروس کشف شود، زمان زیادی طول خواهد کشید.


ادعای ساخت واکسن کرونا توسط معاون وزیرعلوم فناوری چین بدین معنی می باشد که اول از همه باید تحقیقات انجام شده بر روی برخی از حیوانات انجام گردد، پس از دست یابی به نتایجی مثبت از آزمایش بر روی گونه‌ های حیوانات، محققین بررسی‌ها و آزمایش‌های خود را بر روی انسان ها نیز آغاز خواهند کرد.


کشف واکسن کرونا


ادعاهایی مبنی بر کشف واکسن کرونا


پس از شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای جهان، محققان و دانشمندان به مطالعه و تحقیق درباره ی روشهایی به منظور درمان و کنترل علائم کروناویروس روی آوردند.
بعضی از محققین بریتانیایی و آمریکایی اظهار داشته‌اند که تحقیقاتی مبنی بر کشف واکسن کرونا انجام داده‌اند که نتایج مثبتی داشته است. برخی از محققین نیز ادعا کرده‌اند؛ از آنجا که در مراحل ساخت واکسن از ویروس زنده کرونا استفاده نمی‌شود این مسئله ممکن است با مشکلاتی روبه‌رو شود و فرایند ساخت این واکسن را طولانی‌تر کند.


تلاش برای ساخت واکسن و درمان کرونا


سازمان بهداشت جهانی با در نظر گرفتن بودجه قابل توجهی برای تحقیق تولید واکسن در راستای درمان کرونا حمایت خود را از موسسات بهداشتی، دانشمندان و محققان اعلام کرده، بر همین اساس برخی از دانشمندان استرالیایی و آمریکایی تحقیقات وسیعی را در این زمینه آغاز کرده‌اند


یکی از مواردی که در زمینه تلاش برای مهار و درمان ویروس کرونا انجام شده، آزمایش بر روی دارویی برای جلوگیری از ابتلا به ایدز است.
محققین چینی اعتقاد و امید دارند از این دارو بتوانند در درمان ویروس کرونا نیز استفاده نمایند.
یکی دیگر از تحقیقات جالب در این مورد به کار گیری خون اشخاصی می باشد که توانسته ‌اند از این بیماری نجات پیدا کنند، چند نفر از بیماران مبتلا به کرونا نسبت به این روشها علائم مثبت و امیدوار کننده ای نشان داده‌ اند.


ساخت واکسن و درمان کرونا


داروی مبتلایان به مالاریا به نام «کلروکین فسفات» نیز روی مبتلایان به کروناویروس ، آزمایش شده است و نتیجه ی استفاده از این دارو در حال بررسی می باشد.


شرکت های داروسازی در کل دنیا روی ساخت واکسن ویروس کرونا کار می‌کنند، سازمان بهداشت جهانی هم از هیچ نوع حمایت مالی در اینراستا دریغ نمی کند و کمک خواهد کرد.
یکی از شرکت‌های داروسازی بزرگی که در حال انجام تحقیق می باشد شرکت «نوواکس» می باشد که در زمینه ی تولید واکسن ابولا فعال بوده است.


شرکت دارویی سانوفی


شرکت داروسازی فرانسوی «سانوفی» از بزرگ ‌ترین شرکت‌های داروسازی در دنیا می باشد که به محض اینکه ویروس کرونا در ووهان چین شیوع یافت، آزمایشات و مطالعات دارویی خود را در مورد این مسائل شروع کرد.
شرکت سانوفی در سالهای گذشته هم بر روی بیماری‌های ویروسی دیگری چون آنفولانزا و سارس  تحقیقات و مطالعاتی انجام داد، در حال حاضرآزمایشات و تحقیقات علمی و دارویی محققین این شرکت در حال انجام بوده و شرکت سانوفی اظهار امیدواری کرده که تا یک سال و چند ماه دیگر بتواند، آزمایش‌های لازم را روی افراد مختلف انجام بدهد.


درمان بیماری کرونا در ایران


در صورتی که تمامی موارد پزشکی و علمی در مسیری موفقیت‌آمیز در جریان باشد آزمایشات اولیه برای ایجاد ایمنی در بدن و توانایی واکسن در برابر تحریک ناشی از پاسخ ایمنی انجام می‌ گردد و پس از آن، آزمایشات وارد فاز دوم خواهند شد و به مرحله اثبات عملکرد واکسن خواهند رسید که در واقع می‌تواند، عفونت ‌های ناشی از ویروس را از بین ببرد.


تست واکسن کرونا روی گونه‌های جانوری


تعدادی از دانشمندان بریتانیایی در کالج ها و مراکز تحقیقاتی شهر لندن، تحقیقات و تست های مقدماتی خود را روی موش‌ها شروع کرده اند، این واکسن ها را روی موش های آزمایشگاهی امتحان نموده اند و همه منتظر و امیدوار به پاسخ آنتی بادی خون این موش ها به کروناویروس در مدت زمان کوتاهی هستند.


محققین همواره تلاش می ‌کنند تا از بی ‌خطر بودن واکسن، اطمینان یابند تا در آینده برای ساخت و ارائه ی انبوه در دنیا مؤثر واقع گردد.
برخی از دانشمندان معتقد هستند  که نکته ی مهم در تولید واکسن کرونا اطمینان یافتن از درستی تست‌ های انجام شده می باشد که می ‌توان با تکیه بر آن‌ها شروع به ساخت و تولید واکسن نمود.


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب