دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
استاد دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

تشریح عوامل مؤثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا/ گرم‌تر شدن هوا موجب کاهش نسبی شیوع کرونا می‌شود

استاد میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به تشریح عوامل مؤثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا پرداخت.
کد خبر : 473916
32.jpg

سیدرضا حسینی‌دوست در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه کرونا ویروس (covid-19) از نظر طبقه‌بندی با ویروس‌های سرماخوردگی، سارس و مرس هم‌خانواده است، اظهار کرد: آثار این ویروس‌ها در انسان در ابتدا موجب بروز علائم سرماخوردگی یا شبیه آنفلوانزا می‌شود.


وی افزود: تب و سرفه از جمله شایع‌ترین علائم کروناست که گاهی با تنگی نفس همراه بوده و حتی ممکن است به پنومونی یا ذات‌الریه منجر شود.


استاد میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیان کرد: رعایت بهداشت فردی از جمله شستشوی منظم دست‌ها با آب و صابون(هربار حداقل٢٠ ثانیه)، رعایت بهداشت تنفسی (پوشاندن دهان و بینی در هنگام عطسه و سرفه حتی‌المقدور با دستمال یک‌بارمصرف) و عدم حضور در اماکن عمومی در صورت داشتن علائم سرماخوردگی از عوامل مؤثر برای جلوگیری از شیوع ویروس کروناست.


حسینی‌دوست گفت: در دسترس بودن لوازم بهداشت فردی مانند آب و صابون، خشک‌کن، دستمال کاغذی، سطل‌های زباله دارای درب پدالی، ژل ضد عفونی الکلی در اماکن عمومی مانند کلاس‌های دانشگاه و خوابگاه‌ها در کنترل شیوع آلودگی به کرونا ویروس موثر است.


وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد گرم‌تر شدن هوا موجب کاهش نسبی شیوع ویروس کرونا می‌شود. با این حال با توجه به نوسانات جوی زمستان و بهار ممکن است شرایط بدتری را از نظر شیوع عفونت کرونا ویروس شاهد باشیم؛ اعلام صادقانه موارد ابتلا و متوفیان کرونا توسط مسئولان مربوطه، ارائه آموزش‌ها و آگاهی‌های همگانی در کنار آمادگی‌های لجستیکی می‌تواند به مدیریت صحیح و مؤثر کرونا کمک کند.


انتهای پیام/4118/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب