دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 بهمن 1398 - 12:39
معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور:

رویکرد سازمان بسیج دانشجویی مسئله‌محوری است

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: زمانی برنده واقعی انتخابات، مردم خواهند بود که نامزدها به سمت ارائه برنامه و حل مسئله بروند و نامزدی انتخاب شود که به دنبال حل مسائل اصلی کشور است.
کد خبر : 472282
637116712928412960_lg.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حامد اقبالی صبح امروز در نشست خبری نقش‌آفرینی بسیج دانشجویی در عرصه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و رونمایی از کتاب بهارستان اظهار کرد: رویکرد سازمان بسیج دانشجویی مسئله‌محوری و راه افتادن نهضت مسئله‌محوری است، این رویکرد در تمام عرصه‌ها ظهور و بروز پیدا خواهد کرد و یکی از مهم‌ترین عرصه‌ها، انتخابات مجلس شورای اسلامی است.


وی افزود: در بحث انتخابات مجلس شورای اسلامی مسائلی مطرح می‌شود که حول این مسائل دوگانه‌هایی برجسته می‌شود؛ برخی از کاندیداها از دوگانه‌هایی که بعضا کاذب بوده و مصرف انتخاباتی دارند، برای کسب رأی استفاده می‌کنند؛ بنابراین باید مسائل انتخابات را به سمتی هدایت کنیم که دوگانه‌های کاذب مجالی برای بحث پیدا نکنند و مسائل اصلی کشور طرح شود.


معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور بیان کرد: با طرح شمسا از سوی سازمان بسیج دانشجویی، مسائل اولویت‌دار کشور از طریق جمع‌سپاری توسط دانشجویان شناسایی می‌شوند.


اقبالی عنوان کرد: در کتاب بهارستان مسائل مهم و اولویت‌دار کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی احصاء شده است، با مطالبه‌گری این موضوعات نامزدهای انتخاباتی به سمتی می‌روند تا برنامه‌های خود را پیرامون مسائل مهم و اولویت‌دار کشور تدوین و مطرح کنند.


وی عنوان کرد: چرا کاندیداها بیش از بستن برنامه به دنبال بستن لیست‌ها هستند؟ چرا ائتلاف‌ها برای حل مشکلات کشور برنامه‌های خود را ارائه نمی‌کنند؟ اکنون دغدغه جریان‌های سیاسی تنظیم لیست نامزدهای پیشنهادی‌ خود است و تمرکز بر حل مسئله و برنامه‌محوری ندارند.


معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور اعلام کرد: زمانی برنده واقعی انتخابات مردم خواهند بود تا نامزدها به سمت ارائه برنامه و حل مسئله بروند و نامزدی انتخاب شود که به دنبال حل مسائل اصلی کشور است.


اقبالی خاطرنشان کرد: جریان دانشجویی باید به سمت مطالبه‌گری تخصصی بروند در این صورت مسائل اصلی در محور توجهات قرار خواهند گرفت و مردم نیز از این مطالبه‌گری و کنش‌گری نفع خواهند برد.


وی گفت: ضرورت دارد مسائل دقیق شناسایی شوند، چراکه مسائل، جهت‌دار هستند و بعضاً به مسائل غیراولویت‌دار می‌پردازیم، لازمه شناسایی دقیق مسائل استفاده از بدنه نخبگانی جامعه است همانطور که سازمان بسیج دانشجویی در لایه‌های مختلف اقدام به شناسایی و احصاء مسائل و مشکلات کرده است و این شناسایی مسائل از سطح شهرستان‌ها تا سازمان شکل می‌گیرد.


معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی کشور تأکید کرد: رد صلاحیت 90 نماینده‌ای که 4 سال قبل صلاحیت گرفته بودند نشان از فسادزا بودن رویه‌های مجلس است و باید مجلس به دنبال اصلاح خود باشد.


اقبالی اظهار کرد: فضای مجلس به گونه‌ای نیست که جدال محتوایی در آن شکل نمی‌گیرد و این رکود ناشی از رویه‌ها، شیوه انتخاب‌وساز و کارهای مجلس است.


کتاب بهارستان با موضوع مجلس، چالش‌ها و مسائل اولویت‌دار کشور به احصای مسائل اولویت‌دار مجلس شورای اسلامی به تفکیک کمیسیون‌های تخصصی مجلس پرداخته است، این کتاب به همت معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی به سرپرستی سیدعلیرضا فاطمی منتشر شده است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب