گزارش آنلاین آنا از اختتامیه سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر
به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، آیین اختتامیه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر شامگاه بیست و دوم بهمن ماه با حضور جمع زیادی از مدیران فرهنگی، هنرمندان و فیلمسازان، صاحبان آثار و علاقهمندان به سینما با اجرای محمدرضاشهیدیفر در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد.
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی ، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی، پیروز حناچی شهردار تهران، منوچهر شاهسواری، همایون اسعدیان، محمد مهدی طباطبایینژاد معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی، علیرضا تابش رییس بنیاد سینمایی فارابی، فریدون جیرانی، مجید مجیدی، هومن بهمنش، رسول صدرعاملی، امیرآقایی، نرگس آبیار، محمد مهدی عسگرپور، ندا جبرائیلی، محمد کارت، مصطفی رزاق کریمی، کامران ملکی، مهران غفوریان، علی شادمانفر، مسعود امینی تیرانی، غلامرضا موسوی از جمله هنرمندان و مدیران حاضر در مراسم بودند.
این مراسم از ساعت 18:45 با قرائت آیاتی چند از کلامالله مجید آغاز و در ادامه تیزر جشنواره و کلیپ سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برای حضار پخش شد.
شهیدیفر در ابتدای مراسم ضمن تبریک به مناسبت ایام دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، به آنچه در ماههای گذشته رخ داده اشاره کرد و با اشاره به این که امروز مصادف با چهلمین روز شهادت سردار حاجقاسم سلیمانیاست، گفت: شهادت او ملت ما را بار دیگر همدل کرد.مدتی پس از سقوط هواپیمای اکراینی در روزهایی که مردم ما ملتهب و نگران بودند، به روزهای جشنواره فیلم فجر رسیدیم. هنرمندان ما در این روزها سعی کردند در کنار هم و در کنار مردم باشند. او ابراز امیدواری کرد که از این پس حرفهای امیدبخش و حرفهایی که ما را در همه احوال کنار هم قرار میدهد، بشنویم.
ابراهیم داروغهزاده به عنوان دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نخستین فردی بود که به روی سن آمد. او که امسال برای سومین بار دبیری جشنواره فیلم فجر را به عهده داشت در صحبتهای کوتاهی گفت:حضور هنرمندان و همکارانمان را که تلاش کردند روزهای دلنشینی برای مردم سینمادوست فراهم شود، گرامی میدارم.
وی در ادامه شهادت سرداروطن شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت و برای بازماندگان از دسترفتگان سانحه هواپیمای اکراینی آرزوی صبر کرد.
دبیر جشنواره فیلم فجر گفت: گفتگو، خواندن و شنیدن، راهکارهایی برای درک پیرامون و همدل شدن است. جشنواره فیلم فجر مثل هر عیدانهای تمام افراد خانواده را دعوت میکند که با همنشینی درک بهتری از هم به دست آورند.
داروغهزاده اظهار کرد: جامعه ما برای اینکه کنار هم بودن را تجربه کند، همیشه به آیینهایی نیاز دارد و جشنواره فجر یکی از این آیینهاست. این رخداد فرخنده را به همه سینمادوستان تبریک میگویم و از هنرمندانی که به این رویداد گرمی بخشیدند، ممنونم. به امید روزهای بهتر برای ایران عزیزمان.
پس از خوشآمدگویی دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، هیئت داوران بخش عکس و تبلغیات سینمای ایران شامل عکس، تبلیغات و تیزر روی صحنه آمدند.
بهترین اقلام تبلیغاتی
در ادوار پیشین جشنواره فیلم فجر، سیمرغ برگزیدگان این بخش در مراسم افتتاحیه اهدا میشد. با توجه به این که جشنواره امسال افتتاحیه نداشت، این جوایز در اختتامیه به شرح زیر اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین عکس به مریم تختکشیان برای فیلم غلامرضا تختی اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین پوستر فیلم به محمد تقیپور برای فیلم 23 نفر اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین تیزر تبلیغاتی به امیدمیرزایی برای فیلم شاهکش اهدا شد.
بخش نگاه نو، کوتاه داستانی و مستند بلند:
در بخش بعدی اهدای جوایز نوبت به اهدای جوایز بخش فیلم کوتاه، مستند و نگاهنو رسید.
مهدی جعفری، مصطفی رزاق کریمی،هادی مقدم دوست،روح الله حجازی و فرشته طائرپور به روی صحنه حاضر شدند.
فرشته طائرپور به نمایندگی از هیئت داوران پشت تریبون آمد وگفت: به حاضران در سالن و کسانی که نیامدند اما باور داریم قلبشان برای سینمای ایران میتپد و برای بقای این سینما دعا میکنند، سلام میکنیم.
وی اظهار کرد: ایستادن من روی این سن، از سر بیاعتنایی به اتفاقات تلخ اجتماعی و وضعیت سینما نیست بلکه برای حمایت از سینما و نسل جوان و خلاق است که نویدبخش روزهای روشن است. ما به احترام آنها اینجا هستیم. او سپس با نقل قول از حرفهای بازیگر برنده اسکار گفت: ما یک عشق مشترک داریم. فیلم و سینما.
طائرپور درباره نحوه داوری آثار نیز توضیح داد:از نظر ما هر 10 فیلم شایسته دریافت جایزه هستند. توقع داریم مسئولین آیین نامههایی سینمایی را تغییر دهند چراکه این آیین نامههای وحی منزل نیستند و تغییر در این بخش بسیار مهم است. ما امسال فیلمها را بررسی کردیم و نه حاشیهها و فیلمسازان را.
روحالله حجازی برنده این بخش را اعلام کرد.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه داستانی به فیلم «دابُر» به کارگردانی سعید نجاتی رسید.
سعید نجاتی از هیئت داوران برای انتخاب خودتشکر کرد و گفت: فکر نمیکردم این موضوع دیده شود. این جایزه برای همه فیلمسازان کوتاه است.
او در ادامه از فیلمسازان مطرحی که در فیلم کوتاه مطرح شدند نام برد و جایزه خود را به صادق موسوی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان اهدا کرد.
فرشته طائرپور برگزیده بخش فیلم مستندرااعلام کرد.سیمرغ بلورین این بخش، به فیلم مستند بلند «جایی برای فرشتهها نیست» به کارگردانی سام کلانتری و تهیهکنندگی محمد شکیبانیا و محسن شاهمحمد میراب رسید.
سام کلانتری پس از دریافت جایزه خود گفت: ۱۱ سال قبل بود که در گروه فجر بودم و شغلم این بود که به کاندیداها زنگ بزنم و بگویم نامزد جایزه شدند. آن زمان با خود فکر میکردم میشود این برای من هم تکرار شود که تصمیم گرفتم تلاش و امید را سرلوحه قرار دهم چون من معتقدم وظیفه ما هنرمندان امید دادن به جامعه است، نه اینکه منتظر امید باشیم.
هادی مقدمدوست به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران بخش نگاه نو، سعید ملکان کارگردان فیلم «روز صفر» را به عنوان برگزیده بخش نگاه نوی جشنواره سی و هشتم معرفی کردکه البته ملکان در سالن حضور نداشت.
سینما؛ بهترین وسیله برای فرهنگسازی و ایجاد نشاط اجتماعی
شهیدیفر سپس با بیان اینکه شهرداری تهران حامی مالی جشنواره فیلم فجر بوده اظهار داشت: در دنیا این اتفاق باسابقه است. وی سپس از حناچی دعوت کرد روی صحنه برود.
شهردار تهران ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: یاد میکنم از کسی که یا رفتنش ملت ایران را غمگین کرد؛ سردار دل ها و ۱۷۶ مسافر هواپیمای ماه گذشته که هر ۲ مورد در آستانه چهلمین روز درگذشت شان هستیم آرزوی مغفرت دارم.
وی ادامه داد: ایام انقلاب از این جهت اهمیت دارد که شاهد همبستگی اقشار مختلف را به یادگار گذاشته است.
حناچی در بخشی از سخنان خود، حمایت از جشنواره فیلم فجر را وظیفه شهرداری تهران در حمایت از هنرمندان و مردم دانست. او گفت: تهران شهری برای همه نخواهد شد مگر با افزایش آگاهیهای شهروندان. باید باور کرد که هنر و سینما بهترین وسیله برای تاثیرگذاری بر جامعه، فرهنگسازی و ایجاد نشاط اجتماعی است.
بزرگداشت فریدون جیرانی
سپس شهیدی فر با اعلام رسیدن به زمان بزرگداشت فریدون جیرانی دعوت کرد تا همه فیلم کوتاهی که برای بزرگداشت وی ساخته شده را نگاه کنند. در این فیلم بازیگرانی همچون نوید محمدزاده، باران کوثری، پرویز پرستویی و... در رابطه با وی اظهار نظر کرده بودند.
سیدغلامرضا موسوی و مهدی صباغ زاده برای بزرگداشت جیرانی روی صحنه رفتند. موسوی گفت: سخن گفتن در مورد جیرانی هم سهل است هم مشکل؛ ماسینماگران به او استاد میگوییم وتعارف نداریم. او یک نویسنده، کارگردان و روزنامه نگاری عالی است. ما از خمس علم وی استفاده کردیم. جیرانی ویروس سینما را در مشهد منتشر کرد و ما از طریق وی سینما را جدی گرفتیم. او همه نوع فیلمی را می دید؛ از فیلم هندی گرفته تا فیلمفارسی! جزو ویژگیهایش این است که معلم بسیار خوبی است و به همین دلیل در آموزشگاه های بسیاری فعالیت می کند.
وی افزود: تجلیل از جیرانی تجلیل از سینمای میانه است؛ هنرمندانی که با او کار می کنند همواره بهترین بازی های شان را ارائه داده اند؛ تمام کسانی که با سینما آشنا هستند با جیرانی آشنا هستند. من از کسانی که برای این فیلسوف سینما مراسم بزرگداشت گرفتند تشکر می کنم.
صباغزاده همچنین با آرزوی بهبودی جیرانی گفت: من سینما را مدیون جیرانی هستم؛ اول انقلاب آقای جیرانی فیلمنامه «آفتاب نشین ها» را نگارش کرده بودند و ما با همکاری آن را تولید کردیم؛ این فیلم جنجال زیادی در مجلس ایجاد کرد چون نمی دانستند شرایط سینما در بعد از انقلاب چیست.
سپس با دعوت شهیدیفر جیرانی با همراهی ابراهیم داروغهزاده روی صحنه رفت و مورد تشویق گرم حاضران در سالن قرار گرفت.
جیرانی هم در سخنان کوتاهی از همه حاضران در جلسه، مدیران سازمان سینمایی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر کرد.
تندیس ویژه حاج قاسم سلیمانی
در ادامه با پخش کلیپی از رشادت های شهید حاج قاسم سلیمانی،جایزه سرباز وطن که امسال به بهترین فیلم در راستای مقاومت اختصاص یافته بود اهدا شد.
جایزه تندیس حاج قاسم سلیمانی با حضور سیدعباس صالحی وزیر ارشاد، حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی و ابراهیم داروغهزاده دبیر جشنواره فیلم فجر، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، همایون اسعدیان رییس هیئت مدیره خانه سینما به حسن کلامی تهیهکننده فیلم «آبادان یازده 60» اهدا شد.
حسن کلامی تهیهکننده فیلم »آبادان یازده ۶۰» پس از دریافت لوح و جایزه این بخش بیان کرد: شهید سردار قاسم سلیمانی از جمله کسانی بود که از دل وارد می شد و نه از در. رفتن او همه ما را داغدار کرد.به یادش هستیم و میمانیم.
در ادامه سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی کوتاه گفت: سینما شاید نتواند دنیا را تغییر دهد اما میتواند دریچه گفتوگو را باز کند و ما امروز بیش از هر زمانی به گفتگو نیازمندیم.
او افزود: در این۱۰ روز با هم بودیم و به زبان سینما گفت و گو کردیم. دوربین سینما ظرفیت ویژهای برای دور دیدن عمیق دیدن دارد. جشنواره فجرفرصتی برای تبادل نظر و نقد کردن است. این جشنواره، جشن مردم و سینماگران است و امروز روز پایان فجر است در حالی که چراغ سینما خاموش شدنی نیست و از کسانی که برای بیشتر روشن ماندن سینما تلاش میکنند تشکر میکنم.
بخش سودای سیمرغ
برای اهدای جوایز سودای سیمرغ به عنوان بخش اصلی، هیجان انگیز و رقابتی جشنواره فیلم فجر اعضای هیئت داوران این جشنواره روی صحنه آمدند. نرگس آبیار،سعید راد، رضا پورحسین ، عباس بلوندی،مازیار میری، محمد مهدی عسگرپور، تورج اصلانی و فریدون جیرانی 9 داور این دوره بودند
نرگس آبیار از اعضای هیئت داوران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر برای معرفی برگزیده بهترین جلوههای ویژه بصری پشت تریبون آمد.
نامزدهای بهترین جلوههای ویژه بصری (CGI)
جواد مطوری برای فیلم آبادان یازده ۶۰
محمد برادران برای فیلم خروج
جواد مطوری برای فیلم خورشید
امین پهلوانزاده و کامیار شفیعپور برای فیلم درخت گردو
رضا میثاقی و محسن خیرآبادی برای روز صفر
برنده سیمرغ بلورین: محمد برادران برای فیلم خروج
سعید راد یکی دیگر از اعضای هیئت داوران برای اهدای جایزه بهترین جلوههای ویژه میدانی روی صحنه آمد.
نامزدهای بهترین جلوههای ویژه میدانی
محسن روزبهانی برای فیلم آبادان یازده ۶۰
آرش آقابیک برای فیلم پوست
ایمان کرمیان برای فیلم خورشید
ایمان کرمیان برای فیلم درخت گردو
محسن روزبهانی برای فیلم روزصفر
آرش آقابیک برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: محسن روزبهانی برای فیلم روز صفر
سپس رضا پورحسین جایزه بهترین چهرهپردازی را اهدا کرد.
نامزدهای بهترین چهرهپردازی
مهرداد میرکیانی برای فیلم خروج
محمدرضا قومی برای فیلم خون شد
شهرام خلج برای فیلم درخت گردو
ایمان امیدواری برای فیلم سهکام حبس
عظیم فراین برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: مهرداد میرکیانی برای فیلم خروج
نامزدهای بهترین طراحی لباس
رسول علیزاده برای فیلم پوست
مارال جیرانی برای فیلم خروج
بهزاد جعفری طادی برای فیلم درخت گردو
امیر ملکپور برای فیلم روز صفر
شیده محمود زاده برای فیلم سینماشهرقصه
غزاله معتمد برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین:امیر ملکپور برای فیلم روز صفر
نامزدهای بهترین طراحی صحنه
پوریا اخوان برای فیلم پوست
کیوان مقدم برای فیلم خورشید
محمدرضا شجاعی برای فیلم درخت گردو
سهیل دانش اشراقی برای فیلم روز صفر
آیدین ظریف برای فیلم سینماشهرقصه
برنده سیمرغ بلورین: کیوان مقدم برای فیلم خورشید
طهماسب صلحجو برای اهدای جایزه بعدی روی سن آمد.
نامزدهای بهترین صدا
امیر شاهوردی و سیدعلیرضا علویان برای فیلم پوست
رشید دانشمند و امین شریفی برای فیلم تومان
امیر نوبخت و آرش قاسمی برای فیلم خروج
حسین بشاش و محمدرضا دلپاک برای فیلم خورشید
مهدی صالحکرمانی و آرش قاسمی برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: مهدی صالحکرمانی (صداگذار) و آرش قاسمی(صدابردار) برای فیلم شنای پروانه
نامزدهای بهترین موسیقی متن:
حسین علیزاده برای فیلم آتابای
بامداد افشار برای فیلم پوست
رامین کوشا برای فیلم خورشید
حبیب خزاییفر برای فیلم درخت گردو
مسعود سخاوتدوست برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: بامداد افشار برای فیلم پوست
جایزه این بخش را مازیار میری اهدا کرد.
در ادامه محمد مهدی عسگرپور برای اعلام سیمرغ بلورین بهترین تدوین روی صحنه آمد.
نامزدهای بهترین تدوین:
محمد نجاریان برای فیلم پوست
حسن حسندوست برای فیلم خورشید
محمد نجاریان برای فیلم درخت گردو
میثم مولایی برای فیلم روز صفر
سیاوش پورخلیلی برای فیلم سینماشهرقصه
اسماعیل علیزاده برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: اسماعیل علیزاده برای فیلم شنای پروانه برای فیلم پوست
تورج اصلانی یکی دیگر از اعضای هیئت داوران برای معرفی بهترین فیلمبرداری روی صحنه آمد.
نامزدهای بهترین فیلمبرداری:
سامان لطفیان برای فیلم آتابای
مسعود امینی تیرانی برای فیلم ابر بارانش گرفته
مرتضی نجفی برای فیلم تومان
هومن بهمنش برای فیلم خورشید
مسعود سلامی برای فیلم سهکام حبس
سامان لطفیان برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: مرتضی نجفی برای فیلم تومان
فریدون جیرانی برای معرفی بهترین بازیگر نقش مکمل زن روی سن آمد.
نامزدهای بهترین نقش مکمل زن
لیلا زارع برای فیلم خون شد
مینو شریفیپور برای فیلم درخت گردو
سمیرا حسنپور برای فیلم سهکام حبس
طناز طباطبایی برای فیلم شنای پروانه
باران کوثری برای فیلم عامهپسند
ستاره پسیانی برای فیلم من میترسم
برنده سیمرغ بلورین: طناز طباطبایی برای فیلم شنای پروانه
طناز طباطبایی پس از دریافت جایزه خود خطاب به رسول صدرعاملی گفت: من سال ۸۳ با فیلم شما به سینما ورود پیدا کردم و امسال اولین سیمرغم را با فیلم شما (به عنوان تهیهکننده) گرفتم.
او افزود: جای جواد عزتی در تیم ما خالی است. او دل بزرگی دارد و برایش بهترینها را آرزو میکنم. من به الین فیلم افتخار می کنم چون حاصل یک تلاش جمعی است و همه مثل خواهر و برادر پشت هم بودند. البته از آقای مجیدی هم تشکر میکنم که فرصت همکاری به من را دادند. دل من با بچههای کاری است که در این فیلم بودند و اینجا هم هستند.
وی در آخر گفت: من پانزده سال است کار حرفهای میکنم و با تشویق مردم امیدوار به رسیدن به اینجا بودم و جایزهام را به پدر و مادرم تقدیم میکنم که همیشه از من حمایت کردند.
برگزیده بعدی را هم مازیار میری اعلام کرد.
نامزدهای بهترین نقش مکمل مرد:
جواد عزتی برای فیلم آتابای
ارشیا نیکبین برای فیلم ابر بارانش گرفته
مجتبی پیرزاده برای فیلم تومان
بابک کریمی برای فیلم سینماشهرقصه
امیر آقایی برای فیلم شنای پروانه
نوید پورفرج برای فیلم مغز استخوان
برنده سیمرغ بلورین: امیر آقایی برای فیلم شنای پروانه
امیر آقایی در صحبتهای کوتاهی نسبت به اظهارات جنجالی یک از مجریان زن صداوسیما که حدود یک ماه پیش خبرساز شده بود واکنش نشان داد.
وی گفت: یک خانمی از رسانه ملی اظهار کردند که اگر کسی ناراضی است برود! رفتن را به کسی خطاب میکنند که آمده باشد؛ما که نیامده بودیم،ما بودیم و در خاک این سرزمین ریشه داشتیم.
لوح تقدیر هیئت داوران جشنواره فیلم فجر به تیم بازیگران کودک فیلم خورشید رسید که از جمع کودکان کار انتخاب شده بودند. شمیلا و ابوالفضل شیرزاد، روح الله زمانی و سید مهدی موسوی بازیگران کودکی بودند که برای دریافت جایزه روی سن آمدند.
شمیلا شیرزاد در سخنانی گفت: من یک کودک افغان هستم که در سرزمین من جنگ است، من یک دختر افغان هستم که در کشور دیگر کار میکنم، در مترو کار میکنم برای گذاران زندگیمان. امیدوارم روزی برسد که در جهان هیچ کودک کاری وجود نداشته باشد.
روحالله زمانی نیز بیان کرد: آقای مجیدی مسیر زندگی را به من یاد داد و لوح تقدیر را به مادرم تقدیم میکنم.
وی ادامه داد: به بچههای همسن خودم میخواهم بگویم من از زندگی ناامید شده بودم اما باید به دوستان هم سن خودم بگویم که هیچ گاه از زندگی ناامید نشوید.
ابوالفضل شیرزاد نیز با بغض در سخنان کوتاهی گفت: از آقای مجیدی و عسگری تشکر میکنم. من از اولش از بازیگری چیزی نمیدانستم.
سید مهدی موسوی نیز لوحش را به مادربزرگش که سالها از او مراقبت کرده است تقدیر کرد.
یکی دیگر از این بازیگران نیز گفت: درست است که روح الله زمانی در فیلم گنجاش را پیدا نکرد اما ما پنج نفر، گنج واقعی خودمان را پیدا کردیم.
نرگس آبیار تنها عضو زن هیئت داوران جشنواره فیلم فجر جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی زن را معرفی کرد.
نامزدهای بهترین بازیگر نقش اصلی زن
نازنین احمدی برای فیلم ابر بارانش گرفته
پریناز ایزدیار برای فیلم سهکام حبس
مریم مقدم برای فیلم قصیده گاو سفید
ندا جبرئیلی برای فیلم مردن در آب مطهر
الناز شاکردوست برای فیلم من میترسم
برنده سیمرغ بلورین: نازنین احمدی برای فیلم ابر بارانش گرفته
سعید راد برنده بخش بعدی یعنی بازیگر نقش اصلی مرد را اعلام کرد.
نامزدهای بهترین بازیگر نقش اصلی مرد
میرسعید مولویان برای فیلم تومان
فرامرز قریبیان برای فیلم خروج
پیمان معادی برای فیلم درخت گردو
امیر جدیدی برای فیلم روز صفر
علی شادمان برای فیلم مردن در آب مطهر
برنده سیمرغ بلورین: پیمان معادی برای فیلم درخت گردو
پیمان معادی در یک پیام تصویری کوتاه بابیان این که به خاطر شرایط کاری درخارج از کشور به سر می برد ضمن ابراز خرسندی از دریافت این جایزه از هیئت داوران و عوامل سازنده فیلم درخت گردو تشکر کرد.
در ادامه سیمرغ ویژه هنر و تجربه به بهمن وبهرام ارک کارگردانان فیلم پوست اهدا شد.
نامزدهای بهترین فیلمنامه
نیما جاویدی و مجید مجیدی برای فیلم خورشید
سعید ملکان و بهرام توکلی برای فیلم روز صفر
محمد کارت، حسین دوماری و پدرام پورامیری برای فیلم شنای پروانه
بهتاش صناعیها، مریم مقدم و مهرداد کورشنیا برای فیلم قصیده گاو سفید
علی زرنگار برای فیلم مغز استخوان
بهنام بهزادی و سحر سخایی برای فیلم من میترسم
برنده سیمرغ بلورین: نیما جاویدی و مجید مجیدی برای فیلم خورشید
مجید مجیدی پس از دریافت جایزه خود گفت: تشکر ویژه از شهردار تهران دارم که در مقوله کودکان کار حمایت کرد و سر صحنه فیلم حضور داشت. من اسم این بچهها را نان آوران کوچک میگذارم و این کودکان گنج های سرزمین ما هستند که امیدوارم هم مردم و هم مسئولان کمک کنند تا دیگر هیچ بچهای سر چهارراه نباشد.
او جایزه خود را به هومن بهمنش تقدیم کرد و این فیلمبردار را «ویتوریو استورارو» ایران (فیلمبردار مطرح سینمای دنیا) نامید.
نیما جاویدی هم گفت: امیدوارم با نوشتن این فیلمنامه دین خود را به چند صد هزار کودک کار ادا کرده باشم.
سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیئت داوران به سعید ملکان برای فیلم «روز صفر» رسید.
نامزدهای بهترین کارگردانی
نیکی کریمی برای فیلم آتابای
مرتضی فرشباف برای فیلم تومان
مجید مجیدی برای فیلم خورشید
محمدحسین مهدویان برای فیلم درخت گردو
سعید ملکان برای فیلم روز صفر
محمد کارت برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: محمد حسین مهدویان
نامزدهای بهترین فیلم
نیکی کریمی برای فیلم آتابای
امیر بنان و مجید مجیدی برای فیلم خورشید
سیدمصطفی احمدی برای فیلم درخت گردو
سعید ملکان برای فیلم روزصفر
رسول صدرعاملی برای فیلم شنای پروانه
برنده سیمرغ بلورین: امیر بنان و مجید مجیدی برای فیلم خورشید
برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی: سعید ملکان برای فیلم روز صفر
منوچهر شاهسواری برای اهدای سیمرغ بلورین فیلم برگزیده آرای مردمی روی صحنه آمد.
برنده سیمرغ بلورین فیلم برگزیده مردمی: رسول صدرعاملی تهیهکننده فیلم شنای پروانه
رسول صدرعاملی به عنوان تهیه کننده روی صحنه آمد و از محمد کارت کارگردان فیلم دعوت کرد تا به روی صحنه بیاید
محمد کارت که برای دریافت جایزه این بخش( بهترین فیلم از نگاه تماشاگران) روی صحنه آمد گفت: من به عنوان مستند ساز سعی میکنم دردها و رنج های مردمم را فقط در فضای اینترنت منتشر نکنم و برایشان مستند بسازم.
رسول صدرعاملی نیز بیان کرد: امسال در بین این ۳۷ دوره متفاوت ترین جشنواره بوده است زیرا هم با رنج بوده و هم با شادمانی. رنج به خاطر اتفاقات اخیر و شادمانی به دلیل فیلمسازان جوانی که حضور دارند.
با اهدای جایزه فیلم برگزیده آرای مردمی، آیین اختتامیه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در ساعت 22 بیست ودوم بهمن ماه سال 1398 به پایان رسید.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/